CELEBRITIES

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σε πισίνα στις Μαλδίβες και η φωτογραφία που “κατέβασε” η Νατάσα Καλογρίδη

NDP

Εδώ και μερικές μέρες είναι γνωστό πως η Νατάσα Καλογρίδη πέρασε τις ημέρες του Πάσχα και γιόρτασε την ονομαστική της εορτή στις εξωτικές Μαλδίβες μαζί με τους καλούς της φίλους Τρύφωνα Σαμαρά και Νίκο Κοκλώνη.

Ωστόσο, αυτό που τόσες μέρες εικάζαμε αλλά δεν μπορούσαμε να πούμε με σιγουριά ήταν πως βρισκόταν στο ταξίδι αυτό μαζί της και ο σύντροφός της, ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Ούτε η ίδια η Νατάσα αλλά ούτε και οι φίλοι παραδέχτηκαν πως ο σύντροφός της συμπλήρωνε το καρέ της παρέας, παρ’ όλα αυτά ένα στόρι στο Instagram της ηθοποιού είναι αυτό που τελικά «πρόδωσε» την παρουσία του ποινικολόγου εκεί.

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή Το Πρω1νό, όπου κάποιος από τους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά πρόλαβε να κρατήσει ένα στιγμιότυπο οθόνης -aka screenshot- από το στόρι που ανέβασε η ίδια η Νατάσα Καλογρίδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το κατέβασε μετά από μόλις 4 λεπτά. Σε αυτό εμφανίζεται ο γνωστός ποινικολόγος με το μαγιό του στο εσωτερικό μιας πισίνας να απολαμβάνει το κοκτέιλ του. Το εν λόγω στιγμιότυπο μάλιστα δεδομένης της σημασίας του χαρακτηρίστηκε ως το «screensaver του 2018».

Τα πράγματα όμως δεν μένουν εκεί. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται, αυτή τη φορά μέσα από την εκπομπή«Στην φωλιά των ΚούΚου», όπου ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε πως το ζευγάρι έφτασε στην Αθήνα χθες το βράδυ με την ηθοποιό να εμφανίζεται με ασυνήθιστα casual look στο αεροδρόμιο. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος επέστρεψε στο σπίτι του σε αντίθεση με τη Νατάσα, η οποία  έμεινε στο γνωστό ξενοδοχείο απέναντι από το Ελ. Βενιζέλος καθώς σήμερα νωρίς το πρωί, το ζευγάρι πετούσε ξανά, αυτή τη φορά για Βενετία.