CELEBRITIES

Η αντίδραση της Καίτης Γαρμπή στα δημοσιεύματα που την θέλουν να παίρνει διαζύγιο

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς ήταν και παραμένουν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Όσες φήμες κι αν ακούγονται, δε χωρίζουν. Μάλιστα η τραγουδίστρια σχολιάζει τα δημοσιεύματα που τους θέλουν πάλι να παίρνουν διαζύγιο.

Σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα και την Ζωή Δημητρίου, η δημοφιλής τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το πώς αντιδρά στα δημοσιεύματα περί διαζυγίου και αναφέρει: «Δεν ασχολούμαι καθόλου. Μου μεταφέρουν οι άνθρωποί μου τι γράφεται για εμένα. Όταν τα μαθαίνω δεν ενοχλούμαι. Δεν με πειράζει ό,τι κι αν γράφουν για εμένα. Σκέφτομαι μονάχα το παιδί. Ίσως ακούσει κάτι και ταραχτεί ή χαλάσει η ψυχολογία του στα καλά καθούμενα».

Όσο για το πώς κρατιέται ζωντανός ένας γάμος μετά από τόσα χρόνια;

«Πιστεύω ότι πρέπει να είσαι ολοκληρωμένη προσωπικότητα πριν μπεις σε έναν γάμο. Όταν παντρεύεσαι δηλώνεις ‘παρών’ ως ενήλικας. Δε δικαιολογούνται συμπεριφορές μικρού κοριτσιού που ζει σε ροζ σύννεφο, ούτε βέβαια εκείνες ενός ανώριμου αγοριού με νεύρα και ξεσπάσματα. Ο γάμος είναι κυρίως μια σχέση αγάπης που στηρίζεται στην ωριμότητα και θέλει δυνατούς παίκτες».

A post shared by Kaiti! (@kaitigarbi) on

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency