CELEBRITIES

Να γιατί ο Justin Timberlake και η Jessica Biel ήταν το πιο hot ζευγάρι στις Χρυσές Σφαίρες

Jordan Strauss/Invision/AP

Αν στη απονομή των Χρυσών Σφαιρών υπήρξε ένα ζευγάρι που ξεχώρισε λιιιίγο περισσότερο από τα άλλα αυτό ήταν ο Justin Timberlake με τη Jessica Biel. Γιατί; Επειδή και το έζησαν κανονικά και έκαναν πανικό στο Instagram.

Είναι ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια στο Hollywood και, για ακόμα μια φορά, με την παρουσία τους στις Χρυσές Σφαίρες μάς απέδειξαν ότι, μαζί, φτιάχνουν πολύ δυνατό ντουέτο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η αγαπημένη Jessica ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας σε μίνι σειρά για το ρόλο της στη δραματική σειρά μυστηρίου The Sinner.

Αρχικά να πούμε ότι, συμμετέχοντας ενεργά στην καμπάνια «Time’s Up» κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο εργασίας, ακολούθησαν το dress code της 75ης τελετής απονομής Χρυσών Σφαιρών και ντύθηκαν και οι δύο στα μαύρα. Συγκεκριμένα η Jessica φόρεσε μια δημιουργία του οίκου Dior. 

Αλλά τα καλύτερα συνέβησαν πριν ακόμα φτάσουν στο κόκκινο χαλί.

Αρχικά όσο ακόμα ήταν στο σπίτι, ο Justin Timberlake ανέβασε μια couple selfie που έσπασε ρεκόρ σε likes. Ενδεικτικά να σου πούμε πως τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει συγκεντρώσει 2.513.911.  

Here we come!! And DAMN, my wife is hot! #TIMESUP #whywewearblack

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

 

«Ερχόμαστε! Και, γαμώτο, η γυναίκα μου είναι τόσο καυτή», προσθέτοντας τα hashtag #TIMESUP και #whywewearblack.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στη διαδρομή για την τελετή απονομής και καθώς βρισκόντουσαν στο αυτοκίνητο που θα τους οδηγούσε εκεί, ο 36χρονος καλλιτέχνης πόσταρε ένα -ή μάλλον ΤΟ- βιντεάκι στο Twitter.

 

Με πολύ μπρίο και κέφι τραγουδάει από το κάθισμά του το νέο του single Filthy ενώ η Jessica τον ακολουθεί κάνοντας φωνητικά. «Όταν συνοδεύεσαι από κάποια που έχει προταθεί 2 φορές για το βραβείο», έγραψε (σε ελεύθερη μετάφραση) στη λεζάντα κάνοντας mention τη σύζυγό του.

 ΝΑΙ ρε Justin, ΝΑΙ.

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP