CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow- Brad Falchuk: Παντρεύτηκαν κρυφά

Η Gwyneth Paltrow και ο παραγωγός Brad Falchuk είναι και επίσημα ανδρόγυνο. Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης οι δυο τους παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα το προηγούμενο Σάββατο στο σπίτι της ηθοποιού στα Hamptons, στο Long Island της Νέας Υόρκης.

Η τελετή ήταν για λίγους, σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα, με τον αριθμό των καλεσμένων να μην ξεπερνάει τα πενήντα άτομα από τον οικογενειακό και φιλικό κύκλο του ζευγαριoύ. Μεταξύ αυτών, ο Robert Downey Jr., η Cameron Diaz, ο Steven Spielberg και ο Rob Lowe.

 

Παρόλο που ο γάμος κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, λίγες ώρες μετά, η ίδια η 45χρονη Paltrow πόσταρε στο λογαριασμό της στο instagram τα χέρια του συζύγου της και τα δικά της με τις χρυσές βέρες τους, ανακοινώνοντας έτσι το χαρμόσυνο γεγονός. Η Paltrow γνώρισε τον παραγωγό στα γυρίσματα της σειράς “Glee” το 2014. Όπως δήλωσε στη συνέντευξη που έδωσε στο Marie Claire, η οποία κυκλοφόρησε λίγες μέρες μετά, την ένωσή τους, ο  Falchuk της άλλαξε τα δεδομένα σε ό,τι αφορά το γάμο. «Για ένα διάστημα, σκεφτόμουν πως δεν ξέρω αν θα το έκανα ξανά. Έχω τα παιδιά μου, οπότε, για ποιο λόγο; Και τότε γνώρισα αυτόν τον υπέροχο άντρα που με έκανε να σκεφτώ πως όχι, γι’ αυτόν τον άνθρωπο αξίζει να κάνω αυτή τη δέσμευση». Μεταξύ άλλων η Paltrow μίλησε και για τον πρώην σύντροφό της, Brad Pitt επαναλαμβάνοντας πως ήταν εκείνος που την προστάτεψε από τις ορέξεις του Ηarvey Weinstein όταν εκείνη ήταν 22 ετών. 
 
 

View this post on Instagram

@marieclaireuk

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Κεντρική φωτογραφία: AP Images