CELEBRITIES

Ο George Clooney παραδίδει μαθήματα: “Έριξε” την Amal με τη βοήθεια του σκύλου του

Μια συνέντευξη που δε χορταίνεις να βλέπεις έδωσε ο George Clooney στον David Letterman και την εκπομπή ''My Next Guest Needs No Introduction'' μιλώντας για πολλά και ενδιαφέροντα.

Εκείνο που δεν μπορέσαμε, όμως, να αφήσουμε ασχολίαστο ήταν ο τρόπος με τον οποίο ο γοητευτικός ηθοποιός προσέγγισε τη γυναίκα που έμελλε να γίνει η μητέρα των παιδιών του.

Είχες απορία πως τελικά η Amal Alamuddin έπεσε στην αγκαλιά του;

”Ήταν τρελό. Ένας κοινός μας φίλος μού είπε πως θα περάσει και με ρώτησε αν μπορεί να φέρει και μια φίλη. Πριν φτάσουν, μου τηλεφώνησε ο ατζέντης μου και μου είπε «γνώρισα αυτή τη γυναίκα που θα έρθει στο σπίτι σου, την οποία πρόκειται να παντρευτείς». Το πιο αστείο ήταν πως την ίδια στιγμή ήταν στο σπίτι η μητέρα και ο πατέρας μου. Εμείς μιλούσαμε – μείναμε ξύπνιοι σχεδόν όλο το βράδυ. Έπειτα αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε μηνύματα και δεν ήξερα αν ήθελε να βγει μαζί μου”, σχολίασε κάνοντας λόγο για τη διαφορά ηλικίας τους – εκείνος είναι 56 ετών κι εκείνη 40.

”Χρησιμοποίησα ακόμη και τη βοήθεια του σκύλου μου, Einstein. Της έγραφα γράμματα που τα υπέγραφα ως Einstein, στα οποία έλεγα «με κρατάει όμηρο, χρειάζομαι μια δικηγόρο να με βγάλει από εδώ»’‘, κατέληξε.

Γι’ αυτό τον αγαπάμε!