CELEBRITIES

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: “Με τον Κωνσταντίνο δεν έχουμε επέτειο. Είμαστε ερωτευμένοι κάθε μέρα”

NDP AGENCY

Τη βλέπεις να χορεύει στο dancefloor του Dancing with the stars αφού η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι λάτρης του χορού. Είναι λάτρης και του Κωνσταντίνου Βασάλου όμως για τον οποίο μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια στην πρόσφατη συνέντευξή της στο People.     

Το ζευγάρι μετράει περίπου τέσσερις μήνες ζωής και, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες οι οποίες βγαίνουν στα social media κατά καιρούς, υπάρχει φοβερή αγάπη μεταξύ τους.

Η Ευρυδίκη επιβεβαιώνει. «Είμαστε ερωτευμένοι κάθε μέρα», είπε τονίζοντας ότι δεν κρατάνε αρχείο του πόσο καιρό είναι μαζί, ούτε γιορτάζουν επετείους. «Δεν έχουμε κρατήσει συγκεκριμένη ημερομηνία. Θεωρώ ότι αυτό είναι και το ωραίο της υπόθεσης».

Το πιο όμορφο είναι πως δεν κρύβουν τα συναισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλον. Έτσι στην ερώτηση πώς της φαίνεται που ο Κωνσταντίνος είναι μαζί της κάθε Παρασκευή στο show εκείνη απάντησε:

«Είναι εξαιρετικός. Με μία φράση θα το πω. Δεν θέλω να χάσω αυτό τον άνθρωπο. Με στηρίζει τόσο σε ό,τι κι αν κάνω, μου ασκεί την κριτική του».

 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι καλά και αυτό βγαίνει τόσο προς τα έξω, όσο και προς τα μέσα αφού δηλώνει πολύ σταθερός χαρακτήρας στις σχέσεις της. «Όταν βρω κάτι που με γεμίζει, είμαι εκεί, οπότε μου αρέσει που τον έχω και στη δουλειά και στο σπίτι».

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency