CELEBRITIES

Νίκος Οικονομόπουλος – Ευαγγελία Αραβανή: Η πρώτη θεατρική τους έξοδος

NDP

Τα ζευγάρια που διασκεδάζουν μαζί μένουν μαζί. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να πιστεύουν ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή που εδώ και λίγους μήνες αποτελούν ένα από τα πιο ωραία νέα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους άφησαν για λίγο τα νότια προάστια όπου συγκατοικούν και βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για να παρακολουθήσουν θέατρο.

Το πρόγραμμά τους βαρύ καθώς εκείνος κινείται μεταξύ Κέντρου Αθηνών και studio και εκείνη μεταξύ πρόβας και live για το Dancing With The Stars, αλλά ξεκλέβουν χρόνο ο ένας για τον άλλο. Εκείνος λοιπόν είναι  λάτρης της μουσικής κι εκείνη παρουσιάστρια ενός φαντασμαγορικού show. Οπότε ποιο θέαμα θα συνδύαζε τις αγάπες τους καλύτερα αν όχι ένα musical; Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή παρακολούθησαν μία από τις τελευταίες παραστάσεις του Jesus Christ Super Star, στο θέατρο Ακροπόλ -η παράσταση ολοκληρώνει το θεατρικό της ταξίδι αύριο, Κυριακή 1 Απριλίου- και τα πειστήρια είναι στο διαδίκτυο.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε με τους πρωταγωνιστές της παράστασης Αιμιλιανό Σταματάκη, Ησαΐα Ματιάμπα, Αντιγόνη Ψυχράμη και Νίκο Μουτσινά στα καμαρίνια του θεάτρου όπου βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη και η φωτογραφία τους δημοσιεύτηκε στο Facebook.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency