CELEBRITIES

Παντρεύτηκαν Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Θεοδωρίδης

Πάει, λοιπόν. Πλέον και η Δούκισσα Νομικού πέρασε στο κλαμπ των παντρεμένων γυναικών, αφού χθες αργά το απόγευμα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη σε ένα μικρό εκκλησάκι στην κατοικία της οικογένειας του γαμπρού, με λίγους καλεσμένους τόσο από το χώρο της showbiz όσο και από τον εφοπλιστικό-επιχειρηματικό χώρο.

Η Δούκισσα, όπως θα φαντάζεσαι ήταν μια πανέμορφη νύφη μέσα στο κατάλευκο νυφικό που σχεδίασε ειδικά για εκείνη η fashion designer, Σήλια Κριθαριώτη, το οποίο συνδύασε ιδανικά με γήινο μακιγιάζ από τον Παντελή Τουτουντζή.

Second fitting! Overwhelmed by @dutchesss_'s breathtaking beauty, leads me to simplicity. #celiakritharioti #weddingdress #hautecouture #simplicity #timelessclass #princessinourheart

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celia Kritharioti (@celiakritharioti) στις

Η πιο σημαντική κ συγκινητική στιγμη της συνεργασίας μας. Να ζήσετε αγαπημενη μου @dutchesss_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pantelis Toutountzis (@pantelis_toutountzis) στις

Η στιγμή που η νύφη φτάνει στην εκκλησία και παραδίδεται στο γαμπρό από τον πατέρα της (τα στιγμιότυπα είναι από το instagram της Ελίνας Καντζά):

 

Επιθυμία του ζευγαριού ήταν ο γάμος να πραγματοποιηθεί σε όσο γίνεται στενότερο κύκλο, γι’ αυτό και δεν υπήρξαν πολλοί φίλοι και συνεργάτες της Δούκισσας από την εγχώρια showbiz, ενώ το παρών έδωσαν ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Αθηνά Οικονομάκου, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Έλλη Στάση, η Ελίνα Καντζά, ο Γιάννης Λάτσιος, ο Χάρης Λεμπιδάκης κ.ά.

Και ο γαμπρός που την παραλαμβάνει …. @dutchesss_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Haris Lebi (@harislebi) στις

Nα ζήσετε Δουκισσάκο μου @dutchesss_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Haris Lebi (@harislebi) στις

 

Η δεξίωση έγινε στην παραλία του Πανόρμου, όπου οι νεόνυμφοι διασκέδασαν αυτή τη σημαντική μέρα με τους καλεσμένους τους, με τις Μέλισσες στη σκηνή:

 

 

Να ζήσουν!

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photos