CELEBRITIES

Η Cameron Diaz παντρεύτηκε, η Cameron Diaz πάει

Τι κι αν σε αμέτρητες συνεντεύξεις της είχε δηλώσει κατά του γάμου. Τι κι αν πιστεύαμε πως θα μείνει για πάντα ελεύθερη και ωραία; Η Cameron Diaz είναι πλέον με βέρα στο δεξί, κλείνοντας τον κύκλο των ''αιώνιων ελεύθερων πουλιών'' του Hollywood.

Αφού παντρεύτηκαν George Clooney και Cameron Diaz όλα είναι πιθανά σε αυτή τη ζωή. Είχα δει το δαχτυλίδι των αρραβώνων αλλά δεν το είχε πιστέψει Cameron μου. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως το κορίτσι που άλλαζε τα αγόρια με την ταχύτητα σουτιέν θα έβαζε νυφικό και έλεγε το ”ναι” σε έναν και μοναδικό.

”Έρχεται η συντέλεια” θα έλεγε η Ελένη Λουκά αν έγραφε το θέμα, αλλά ας μην είμαστε και τέτοιοι. Ένιωσε την ανάγκη και να κάνει κάτι πια σοβαρό.

Ο γαμπρός είναι ο 35χρονος ροκ σταρ Benji Madden και η σχέση μετρούσε οκτώ μήνες. Έτσι γρήγορα παίρνονται οι αποφάσεις. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου στην έπαυλη που συγκατοικεί το ζευγάρι στο Beverly Hills.

”Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι απ’ το να ξεκινήσουμε τη νέα μας ζωή έχοντας στο πλευρό μας στενούς συγγενείς και φίλους” ανέφερε το ζευγάρι με δήλωσή του στο αμερικανικό περιοδικό People.

”Ο γάμος είναι το επόμενο βήμα όταν είσαι ερωτευμένος και νιώθεις όμορφα με το σύντροφό σου. Η Cameron έχει βρει την αληθινή αγάπη και είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Benji”, δήλωσε φίλος του ζευγαριού στο περιοδικό.

 

Ο γάμος τελέστηκε σε αρκετά στενό κύκλο και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι στενές φίλες της νύφης, Drew Barrymore, Gwyneth Paltrow και Reese Witherspoon.

Από τις πιο γλυκές στιγμές της βραδιάς όταν ο 5χρονος Sparrow, γιος του Joel Madden και της Nicole Richie αλλά και ανηψιός πλέον της Cameron Diaz, παρέδωσε το δαχτυλίδι στην νύφη.

Φωτογραφίες και λεπτομέρειες για το νυφικό ακόμα δεν έχουμε δει αν και πιστεύουμε πως θα επέλεξε κάτι σε minimal γραμμή.

 

Για περισσότερη Cameron Diaz στο Ladylike.gr

Μου αρέσουν και μένα οι γυναίκες: Οι Diaz και τα άλλα κορίτσια που το παραδέχονται

Cameron Diaz: “Μου αρέσει που είμαι 41 ετών”

Στο μεγάλο κρεβάτι της showbiz: Οι κολλητοί που μοιράστηκαν τον ίδιο σύντροφο