CELEBRITIES

Η κίνηση της Μπαλατσινού προς τον Κικίλια και οι φήμες ότι είναι ακόμα ζευγάρι

NDP PHOTO AGENCY

Πώς πέρασες το Πάσχα; Η Τζένη Μπαλατσινού πάντως, μετά τα νέα του χωρισμού, το πέρασε χωριστά από τον Βασίλη Κικίλια. Ή μήπως όχι; Δεν τις προλαβαίνουμε τις εξελίξεις με αυτό το ζευγάρι. 

Αυτό που έχει κάνει τις φήμες και τα δημοσιεύματα ότι είναι ακόμα ζευγάρι, να πάρουν φωτιά είναι ένα like της παρουσιάστριας σε φωτογραφία που ανέβασε ο βουλευτής στο Instagram, πριν από λίγες ημέρες.

Πρόκειται γι’ αυτήν εδώ τη φωτογραφία στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα το like της Τζένης Μπαλατσινού.

 

«Αυτό το Πάσχα κάνουμε δώρα που θα βοηθήσουν τα αδέσποτα να ζήσουν μια καλύτερη ζωή. Επισκέφτηκα το Bazaar της ζώο φιλικής ένωσης Ηλιούπολης. Μπορείτε να πάτε μέχρι αύριο . Αξίζει ! #dogs #animals #protectanimals #helpanimals», γράφει ο Βασίλης Κικίλιας στην λεζάντα με την οποία συνοδεύει το ποστ.

Κι ερχόμαστε τώρα εμείς ως Ladylike να πούμε το εξής. Και τι σημαίνει ένα like; Αρχικά το ότι χώρισαν δεν τους εμποδίζει να έχουν κρατήσει φιλικές σχέσεις. Δεύτερον μιλάμε για ένα like σε μια φωτογραφία που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τα αδέσποτα και να παρακινήσει τον κόσμο να είναι πιο υπεύθυνος με τη φροντίδα τους.

Με άλλα λόγια, είναι πιο πιθανό να μιλάμε περισσότερο για ένα like ενίσχυσης, παρά επανασύνδεσης. 

Από την άλλη, δεν μπορείς να αγνοήσεις και όσα ακούστηκαν το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να σ’ τα πω όπου άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια υποστηρίζει ότι είναι ακόμα ζευγάρι και ότι όλα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες δεν ισχύουν. Είδομεν.

Κεντρική φωτογραφία: NDP PHOTO AGENCY