CELEBRITIES

Οι διάσημοι που παντρεύτηκαν μέσα στο 2017

Το 2017 καμία σχέση δεν ήταν ασφαλής. Αν το 2016 ήταν η χρονιά με τους περισσότερους θανάτους διασήμων (ή τουλάχιστον έτσι την βιώσαμε), το έτος που μας κουνάει μαντήλι οσονούπω ήταν εκείνο που όλοι σκέφτηκαν να χωρίσουν και πάρα πολλοί το έκαναν. Στον αντίποδα, μερικά διάσημα ζευγάρια που εντός κι εκτός συνόρων έβαλαν βέρα στο δεξί και τραγούδησαν σφιχταγκαλιασμένα το "η δική μας η αγάπη είναι η μεγαλύτερη κι εμείς οι καλύτεροι". Όπως οι:

Δούκισσα Νομικού & Δημήτρης Θεοδωρίδης

Τον Ιούνιο του 2017 Δούκισσα Νομικού πέρασε στο κλαμπ των παντρεμένων γυναικών, αφού χθες αργά το απόγευμα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη σε ένα μικρό εκκλησάκι στην κατοικία της οικογένειας του γαμπρού, στη Μύκονο.

Αθηνά Οικονομάκου & Φίλιππος Μιχόπουλος

‘The Big Day” έγραψε στα μέσα Νοεμβρίου η 6 μηνών έγκυος Αθηνά ως λεζάντα και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και οι ευχές έπεσαν «βροχή».

Alicia Vikander & Michael Fassbender

O μυστικός γάμος έγινε τον Οκτώβρη στην Ίμπιζα. Κανείς από τους 2 τους δεν έχουν αποκαλύψει καμία λεπτομέρεια σχετικά με την τελετή, αλλά οι βέρες στα χέρια τους και κάτι φωτογραφίες παπαράτσι που κυκλοφόρησαν τα είπαν όλα.

Ελένη Τσολάκη & Παύλος Πετρουλάκης

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου ένα Σάββατο του Σεπτέμβρη στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island.

Pippa Middleton & James Matthews

Justin Tallis/Pool Photo via AP

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του πέρυσι τον Ιούλιο και ο γάμος έγινε στις 20 Μαΐου στην εκκλησία του St. Mark στο Englefield του Berkshire, λίγο πιο έξω από το πατρικό των Middleton.

Kate Upton & Justin Verlander

H ξανθιά αγαπημένη του Sports Illustrated παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της σε μια ρομαντική τελετή στην Ιταλία, μετά από 3 χρόνια σχέσης.

Jason Momoa & Lisa Bonet

Chris Pizzello/Invision/AP

Μετά από 12 χρόνια σχέσης και 2 παιδιά ο σταρ του Game of Thrones είπε να αποκαταστήσει την αγαπημένη του Λίζα, η οποία είναι μαμά της Zoe Kravitz.

Jessica Chastain & Gian Luca Passi de Preposulo

Chris Pizzello/Invision/AP

Άλλη μία ηθοποιός που μπήκε στο κλαμπ των παντρεμένων, με τον αγαπημένο της fashion executive. Ο γάμος έγινε στην οικογενειακή έπαυλη του γαμπρού, στο Τρέβιζο.

Miranda Kerr & Evan Spiegel

AP Photo/Andrew Harnik

Το διάσημο μοντέλο και ο CEO του Snapchat ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο κτήμα του σπιτιού τους στο Brentwood της California παρουσία 50 καλεσμένων.

Κεντρική φωτογραφία:NDP Photo Agency