CELEBRITIES

Νίνο – Γιάννης Βαρδής: Μια νέα κόντρα γεννιέται στη showbiz

NDP Photo Agency

Πίστευες ότι επειδή είναι Αύγουστος, το μόνο που θα βλέπεις σε σχέση με τους εκπροσώπους της showbiz είναι τα μαγιό τους και οι προορισμοί των διακοπών τους; Δε θα σε γελάσω κι εγώ το ίδιο πίστευα και απολάμβανα αυτή τη ζεν και καλοκαιρινή διάθεση του ελληνικού καλλιτεχνικού στερεώματος. Αλλά να, που δύο τραγουδιστές με σχόλια τους στο Instagram ήρθαν να ταράξουν τη θερινή μας ραστώνη. Ο Γιάννης Βαρδής και ο Νίνο διασταύρωσαν τις πένες τους (ή μάλλον ο δεύτερος διασταύρωσε την πένα του με εκείνη του Γιάννη Βαρδή και θα σου εξηγήσω αμέσως μετά τι εννοώ) κάτω από ένα post του Γιώργου Λιανού.

Διάβασε ακόμα: Η έξαλλη αντίδραση του Νίνο για εξώφυλλο περιοδικού. Μην “είναι ένας άλλος”, μη “ζει σε παράνοια”;

 Η φωτογραφία που τα ξεκίνησε όλα

Αναλυτικά, για να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο της νέας αυτής κόντρας: Ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να μοιραστεί μία φωτογραφία του από τη μαγική golden hour του ηλιοβασιλέματος και αποφάσισε να κάνει το εξής σχόλιο: «Θα έπρεπε να γράψω για λεζάντα κάτι σοφό. Το γράφει το εγχειρίδιο του ινστα, άπαξ και έχεις φάτσα «κ@@@@αω αυτή τη στιγμή» πρέπει να το συνοδευσεις με αρχαιοελληνικό ρητό: Άρα το όσιον ότι όσιόν εστιν, φιλείται υπό των θεών, ή ότι φιλείται όσιόν εστιν». Ειρωνική διάθεση, ελαφρύ χιούμορ, Instagram του είναι του ανθρώπου ό,τι ήθελε έγραψε. Καλά μέχρι εδώ; Πάμε τώρα παρακάτω. Ο καλός του φίλος Γιάννης Βαρδής σχολίασε λίγο αργότερα τη φωτογραφία του αναφέροντας τα εξής: «Εγώ θα πρότεινα να ανακοινώσεις και εσύ πως δεν θα ξανατραγουδήσεις και μετά στο μήνα να το πάρεις πίσω και να κάνεις last tour? Γράψε καμία φιλοσοφία του κ@λου τύπου παιδιά μια είναι η ζωή να την ζείτε κάθε λεπτό γιατί ποτέ δεν ξέρεις και πρέπει να εκτιμάς τον αέρα που ρουφάς κάθε δευτερόλεπτο. Είναι ο συνδυασμός του καλοκαιριού. Φάτσα καλλιτέχνη και από κάτω μπαρούφα φιλοσοφίας. Λες και αυτά πάνε μαζί». Σου ζητώ συγγνώμη για τη γλώσσα των καλλιτεχνών, αλλά βλέπεις όνομα δεν ειπώθηκε. Έλα μου όμως που ο Νίνο είδε το σχόλιο και ενοχλήθηκε θεωρώντας ότι μιλάει για εκείνον.

Instagram/Ninoxipolytas

«Γιαννάκη πού είστε ρε αντρούκλες; Αυτό είναι το μούντ του δικού μου καλοκαιριού. ΝΙΝΟ ΞΥΠΟΛΙΤΑΣ 2019. Έχεις κάποιο πρόβλημα; Καταρχήν δεν ανακοίνωσα ότι δεν θα ξανατραγουδήσω. Πρώτον. Δεύτερον, ονόμασα μια σειρά συναυλιών lastparanoiatour.Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου; -Άσπα Τσινα 2002 μΧ.- Και τρίτον πες μας μια ιστορία για σένα καλύτερα, πες κάτι στον κόσμο, πες κάτι που πιστεύεις, βοήθησε όποιον μπορείς με κάτι που θα δει από σένα. Μη διδάσκεις τοξικότητα», ήταν η απάντηση του Νίνο, ενώ στη συνέχεια το post του Γιώργου Λιανού γέμισε με σχόλια που υπερασπίζονταν τον τραγουδιστή ο οποίος τον περασμένο Μάρτιο είχε ανακοινώσει στο Instagram την πρόθεσή του να σταματήσει τις εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα και να μειώσει γενικότερα τις συναυλίες του.

Διάβασε επίσης: Το μανιφέστο του Νίνο για τις live εμφανίσεις του και η απόφασή του να αποσυρθεί από τις πίστες 

Instagram/ninoxipolytas

 

Ο Γιάννης Βαρδής επανήλθε απαντώντας σε άλλους χρήστες του διαδικτύου λέγοντας πως δεν έκανε καμία επίθεση και πως απλά είπε την αλήθεια, ενώ ο Νίνο μοιράστηκε όλη την ιστορία και τα σχόλια εκατέρωθεν σε Insta Stories του με τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο ίδιος ανέφερε: «συμπαθώ – μάλλον συμπαθούσα» τον Γιάννη Βαρδή. Τα αισθήματα μάλλον είναι αμοιβαία.

Αναμένεται να δούμε τη συνέχεια, λογικά στις οθόνες των κινητών μας και στο Instagram τους.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency