CELEBRITIES

Η ανάρτηση της Τσιμτσιλή που θύμωσε τη Λυκουρέζου: Τι συνέβη;

Μια ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Instagram η οποία προϊδέαζε το κοινό για μια συνέντευξη με κεντρικό θέμα τη Ζωή Λάσκαρη, την οποία στενός συνεργάτηςτης ηθοποιού παραχώρησε στην ίδια, στάθηκε η αιτία του θυμού της Μαρίας – Ελένης Λυκουρέζου.

Η Σταματίνα θα προβάλλει στο Happy Day τη συζήτηση που είχε με έναν πολύ κοντινό άνθρωπο της Ζωής Λάκαρη και θέλησε με μία φωτογραφία να μεταφέρει στους followers της τα ακόλουθα:

”Σήμερα γνώρισα ακόμα καλύτερα την Ζωή Λάσκαρη μέσα από τα μάτια του πιο στενού της συνεργάτη που επί δέκα χρόνια ήταν στο πλευρό της… Ακούγοντας τις ιστορίες καθημερινότητας που μου εξιστορεί θα την αγαπήσετε ακόμα περισσότερο…! Συναντηθήκαμε στο ταβερνάκι της Μαριάννας κοντά στην Αθηναΐδα, το στέκι που επισκεπτόταν με φίλους μετά το θέατρο! Σε λίγες ημέρες στο Ηappy Day”.

 

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, από τη μεριά της, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της με μία ανάρτηση που καθιστούσε σαφή την ενόχλησή της όσον αφορά στη συνέντευξη του πρώην συνεργάτη της μητέρας της με κεντρικό θέμα την αποθανούσα.

Η απάντησή της, μέσα από το ποστ που ακολουθεί, το οποίο μερική ώρα αργότερα αποσύρθηκε.