CELEBRITIES

Σάκης Τανιμανίδης: Η μικρή του αδερφή είναι σκέτη γλύκα

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που τον τελευταίο καιρό είδαν τις μετοχές τους να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Η συμμετοχή του στο ”Survivor” αμέσως μετά το επιτυχημένο World Party τον έχει τοποθετήσει στη λίστα με τους δημοφιλέστερους Έλληνες παρουσιαστές, οπότε μοιραία τα πρόσωπα που έχει δίπλα αποκτούν κι εκείνα δημοσιότητα. Ένα από αυτά είναι η σύντροφός του, Χριστίνα Μπόμπα.

Υπάρχει όμως μία ακόμα γυναίκα που κέρδισε την προσοχή του κοινού, η οποία δεν είναι άλλη από τη μικρή του αδερφή. Ο λόγος για την Κασσιανή Τανιμανίδη που γνωρίσαμε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Σάκη στο Instagram, όταν εκείνος ανήρτησε μια φωτογραφία από την αποφοίτησή της.

 

Λίγο πριν την τη συμμετοχή του στο ”Nomads” και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε μια λήψη με την Κασσιανή πειράζοντας τον αγαπημένο παρουσιαστή.

 

Νομίζω ταιριάζει με το Σάκη και είμαι πολύ χαρούμενη που έχει βρει ένα τέτοιο κορίτσι δίπλα του’‘, έχει πει η ίδια για τη Χριστίνα Μπόμπα! Το κορίτσι αυτό είναι το ίδιο γλυκό με τον αδερφό του.

Δε συμφωνείτε;