Πάνος Μουζουράκης: Στέλνει εξώδικο στα ΜΜΕ (κι όπως φαίνεται έχει δίκιο)

Εξοργίστηκε και όχι άδικα.

Με εξώδικο απαντά ο Πάνος Μουζουράκης σχετικά στην αλλοίωση και την αναπαραγωγή μιας μίνι συνέντευξης που ο ίδιος είχε δώσει όταν τον συνάντησαν οι κάμερες στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Νίκου Περράκη.

Όπως φαίνεται από το βίντεο που ο ίδιος ανέβασε με ολόκληρο το κομμάτι της συνέντευξής του, ουδέποτε βωμολόχησε, κάτι που σκοπίμως ''χτίσηηκε'' με τον ήχο να… εξαφανίζεται στα συγκεκριμένα σημεία.΄Φυσικά, πολλοί δημοσιογράφοι δεν κατάλαβαν πως το βίντεο ήταν πολύ πιο ''αθώο'', καθώς χωρίς ήχο στα σημεία αυτά, το μυαλό όλων πήγε στο... πονηρό.

Ο ίδιος φρόντισε να απαντήσει με εξώδικο προς αποκατάσταση της αλήθειας, το οποίο μάλιστα, ανήρτησε και στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

 

Αναλυτικά, γράφει:

''Καλοί μου άνθρωποι, προσπαθώ και εγώ να γίνω καλύτερος.

Τις προηγούμενες ημέρες δημιουργήθηκε στα social media, σε διάφορες ιστοσελίδες και σε εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου ένα θέμα γύρω από το όνομά μου σχετικά με ένα βίντεο από μια συνέντευξη που μου είχαν πάρει για την πρεμιέρα της ταινίας του Νίκου Περράκη.

Η αναπαραγωγή της συνέντευξης ήταν μαζική και με διάφορες επικεφαλίδες. Κυρίως ότι δήλωσα να παίζω τα γεννητικά μου όργανα, χρησιμοποιώντας την πιο αργκό εκδοχή της έκφρασης.

Το απόσπασμα αναπαράχθηκε με μειωμένη ένταση σε κάποιες λέξεις όπως θα δείτε στο πρώτο μέρος του βίντεο.

Οι αντιδράσεις και τα σχόλια κυρίως αρνητικά. Κάποια έδειχναν μάλιστα ότι υπήρχε ένα μίσος υποβόσκων που απλά έψαχνε μια αφορμή για να ξεσπάσει.

Ο εαυτός μου από αυτό που παρουσιάζεται μέσα από τα media δεν είναι πάντα ο εαυτός μου. Άλλοτε πιο κολακευτικά μονταρισμένος και άλλοτε όχι τόσο. Σε αυτήν ειδικά την περίπτωση… δεν έχω λόγια. Για να παρουσιάσω όμως και την δικιά μου μεριά της ιστορίας, παραθέτω το βίντεο της συνέντευξης αμοντάριστο, χωρίς τις αμήχανες παύσεις ντροπής, που προκάλεσαν τον σάλο αυτό.

Playstation και Xbox!!!… ήταν οι νέες ονομασίες που έδωσαν στα επίμαχα σημεία μου. Και στεναχωρήθηκα και απογοητεύτηκα και λίγο γέλασα… πικρά. Θα μπορούσα να εστιάσω στην χειραγώγηση του όχλου μέσα από ψεύτικες κλικοθυρευτικές κοτσομπολοειδήσεις. Αλλά η καλλιέργεια συνείδησης, είναι προσωπική υπόθεση. Όπως και η δική μου.

Προσπαθώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος, αλλά έχω πολύ δρόμο ακόμα. Για αυτό δεν θέλω να πέσω και εγώ στην ευκολία να κατακρίνω όσους βιάστηκαν να βγάλουν τον θυμό τους πάνω μου''.

Ένα δίκιο το έχει που θύμωσε με όλο αυτό που συνέβη.

 

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ