CELEBRITIES

JLo και Marc Anthony ανταλλάσσουν φιλί on stage ενώ έγινε γνωστό το δεύτερο διαζύγιό του

Τι κι αν έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και χρόνια; Τι κι αν εκείνος ξαναπαντρεύτηκε το 2014 με την καλλονή, Shannon De Lima; Η Jennifer Lopez και ο Marc Anthony τρέφουν πολλή αγάπη ακόμα ο ένας για τον άλλο.

Οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν μαζί στη σκηνή των φετινών βραβείων Latin Grammy και, όπως ήταν αναμενόμενο, αποθεώθηκαν από το κοινό.

Στο τέλος της εμφάνισής τους, οι θεατές φώναζαν στους τραγουδιστές να ανταλλάξουν ένα φιλί, πράγμα και το οποίο συνέβη τελικά, έπειτα από τα πολύ γλυκά και τρυφερά λόγια που προηγουμένως είπε για τον Marc Anthony η JLo.

 

Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ το στιγμιότυπο αυτό συνέβη μόλις μία μέρα πριν δημοσιοποιηθεί η είδηση του χωρισμού του Marc Anthony από την μέχρι πρότινος σύζυγό του, Shannon De Lima.

 

Όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα, αν και ο Marc Anthony υπήρξε πολύ ερωτευμένος με την κατά 20 χρόνια νεότερή του, Shannon, τελικά δεν μπόρεσαν να κάνουν το γάμο τους , που έγινε το 2014, να κρατήσει.

Ελεύθερη η Jennifer Lopez, ελεύθερος και ο Marc Anthony, γιατί δεν το ξανασκέφτονται, αφού τρέφουν τόση πολλή αγάπη ο ένας για τον άλλο;