CELEBRITIES

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι απαντά για τη “μεγάλη ζωή” και τις σχέσεις από τις οποίες έφυγε

Στο Celebrity Travel είδαμε το βράδυ της Παρασκευής την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μίλησε στον Νίκο Κοκλώνη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στις ΗΠΑ για όλα εκείνα που της έχουν κατά καιρούς καταλογίσει.

Η πρώην παρουσιάστρια του ALPHA, μίλησε για τις σχέσεις και τις φιλίες που χάλασαν, τη μεγάλη ζωή αλλά και τους λόγους που πολύς κόσμους εξακολουθεί να είναι καχύποπτος απέναντί της.

Πιστεύω στη δεύτερη ευκαιρία. Όλοι έχουμε κάνει λάθη κι εγώ φυσικά μπορεί να έχω προκαλέσει κάποια αρνητικά σχόλια, το θέμα είναι τι κάνεις παρακάτω. Δεν κρατάω κακίες. Έτσι είναι οι άνθρωποι. Καθώς μεγαλώνω συμβιβάζομαι με αυτό, το δέχομαι. Πιο μικρή νόμιζα ότι ζω σε έναν ιδανικό κόσμο που όλοι σε αγαπούν και έβαζα στο σπίτι ανθρώπους… Έχω ανθρώπους που μου έχουν σταθεί, που δεν το περίμενα και είμαι ευγνώμων”, δήλωσε.

Τι απαντά σε όλους εκείνους που απομακρύνθηκαν από κοντά της μόλις έπαψε να ανήκει στο δυναμικό του καναλιού της Κάντζας;

Ίσως έγιναν ξαφνικά όλα στη δική μου πορεία, οπότε αυτό κάποιους ανθρώπους τους έκανε περισσότερο καχύποπτους, αρνητικούς… Έχω συναναστραφεί με πάρα πολλούς ανθρώπους, ανεξάρτητα από το επάγγελμα ή τη θέση τους. Έχω κάνει παρέα γιατί είχαμε κοινά στοιχεία, γιατί πέρναγα καλά. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τους λόγους, αλλάζουν οι συνθήκες. Κανέναν δεν θα τιμωρούσα γιατί η συγχώρεση είναι μεγάλο πράγμα και μεγάλη λύτρωση για όλους μας. Δεν ξέρω αν κάποιος έχει κάνει κάτι τόσο σοβαρό σε μένα για να ήθελα να τον βλάψω”, λέει.

Εσύ ένιωθες έτσι γιατί έχεις περάσει και από μεγάλα σπίτια και από μεγάλες ζωές. Τελικά πιστεύεις ότι αυτό που μετράει είναι η ελευθερία;”, τη ρώτησε ακόμα ο Νίκος Κοκλώνης με την ίδια να απαντά:

Πιστεύω ότι το σημαντικό είναι να νιώθουμε ευτυχισμένοι. Εγώ σε όλες μου τις στιγμές ένιωθα καλά. Όταν έπαυα να νιώθω καλά και ευτυχής, έφευγα. Άλλο να έχεις την ελευθερία σου και να είσαι στο πιο μικρό μέρος του κόσμου και άλλο να έχεις τα πάντα και να νιώθεις καταπιεσμένος ή να μην έχεις την ελευθερία σου”.

Πώς σχολιάζει το γεγονός πως κατηγορήθηκε ως το πρόσωπο που έδειχνε κόσμο από την εκπομπή της; 

Έχω κάνει κι εγώ τα λάθη μου γιατί δεν έχω βγει ποτέ δημόσια να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω τις φήμες που έβγαιναν. Με πείραξε όλο αυτό, το έχω αφήσει πίσω. Νομίζω ότι αυτό είναι μια υπερβολή. Και το λέω αυτό έχοντας δει άλλους ανθρώπους που δεν έχει βγει προς τα έξω ούτε το 1/10 των πραγμάτων που κάνουν’‘.

Κάπως έτσι, η Κωνσταντίνα μοιάζει να έχει συνειδητοποιήσει τα λάθη του παρελθόντος, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν κρατά κακίες…