CELEBRITIES

Το instagram της Kim γέμισε με twerking των Kardashians

Κάποτε, η οικογένεια Kardashian "γιόρταζε" τα Χριστούγεννα με μία "πιπεράτη" οικογενειακή κάρτα. Πλέον, που τα social media έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας και ακόμα περισσότερο στις ζωές των Kardashians, εννοείται πως τα πράγματα θα γίνονταν διαφορετικά.

Έτσι, φαίνεται πως οι Kim, Khloe και Kylie αποφάσισαν να χαρίσουν στους fans τους κάτι πολύ πιο αποκαλυπτικό, αλλά και γεμάτο μυστήριο.

Όπως είναι γνωστό, η Kim Kardashian διατηρεί στο instagram, εκτός του κανονικού, και ένα emoji προφίλ, στο οποίο τις τελευταίες μέρες έχει ανεβάσει κάπως “μονοκοπανιά” ημίγυμνες φωτογραφίες της ίδιας και των αδερφών της, ενώ μόλις χθες εμπλούτισε το υπάρχον υλικό και με φωτογραφικά στιγμιότυπα που τις δείχνουν να κάνουν twerking η μία στην άλλη.

 

Στις φωτογραφίες, η Kim, η Khloe και η Kylie φορούν εσώρουχα Savage από τη νέα σειρά της Kim Kardashian που διατίθενται προς πώληση ήδη στο site της.

 

Πολλοί ήταν εκείνοι που έφεραν ενστάσεις για το αν και κατά πόσο στις χωρίς κεφάλι φωτογραφίες είναι όντως οι αδερφές της οικογένειας Kardashian, ωστόσο με τα σώματά τους να είναι το σήμα κατατεθέν τους, οι θαυμαστές τους ορκίζονται πως ναι, αυτό το εντυπωσιακό twerking γίνεται αποκλειστικά από τα κορίτσια-καμπύλη.