CELEBRITIES

Γιάννης Πλούταρχος: Αποκάλυψε με ποια διάσημη Ελληνίδα ήταν χρόνια ερωτευμένος

Για την παράσταση ''Γοργόνες και Μάγκες'' μίλησε στη νέα του συνέντευξη ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο καλλιτέχνης που φέτος συμμετέχει στη θεατρική μεταφορά της κλασσικής ελληνικής ταινίας που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, άνοιξε τα χαρτιά του στη ”Real News” του και σχολίασε:

Ποιος δεν έχει δει και ξαναδεί την υπέροχη αυτή ταινία που έγραψε τη δική της ιστορία και αγαπήθηκε όσο λίγες; Την έχω δει πολλές φορές και έχω περάσει θαυμάσια, τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου, όπως και όλοι οι Έλληνες. Όταν λοιπόν μου έγινε η πρόταση από τον ταλαντούχο Γιώργο Βάλαρη να πάρω μέρος στη θεατρική μεταφορά, είπα το ναι με πολύ μεγάλη χαρά”.

Το καλύτερο μέρος της συνέντευξης, όμως, δεν ήταν αυτό. Ήταν η στιγμή που ο Γιάννης ρωτήθηκε για το ποια πρωταγωνίστρια του άρεσε περισσότερο μεταξύ της Μάρθας Καραγιάννη και της Μαίρη Χρονοπούλου.

Η απάντησή του; Απολαυστική, καθώς ο ίδιος δεν δίστασε να δηλώσει πως στο παρελθόν έχει υπάρχει πολύ ερωτευμένος με μία από τις δύο.

Πάλι μου βάζεις δύσκολα, γιατί ήταν και οι δύο καλλονές – κι ακόμα έχουν μεγάλη γοητεία, να το τονίσουμε αυτό. Θα σου αποκαλύψω, όμως, πως ήμουν τρελά ερωτευμένος με την Καραγιάννη. Ναι, ήμουν ερωτευμένος με αυτό το κορίτσι – φωτιά, που τα είχε όλα, κι έτσι ήθελα να είναι και η γυναίκα που θα έβρισκα! Και όντως έτσι έγινε. Η Μαρία μου είναι πολύ όμορφη, τσαχπίνα, παθιασμένη και έντονη”.

Δεν τον αδικούμε…