CELEBRITIES

Η Ελένη Τσολάκη αποκαλύπτει τα ονόματα των κουμπάρων της και τη σχεδιάστρια του νυφικού της

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό People και τον Γιώργο Πράτανο παραχώρησε η Ελένη Τσολάκη λίγες μόλις ημέρες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Παύλο Πετρουλάκη.

Η προυσιάστρια που φέτος θα δοκιμαστεί σε δικής της εκπομπή, συγκεκριμένα στο τηλεπαιχνίδι ”Slam”, βρίσκεται στην προετοιμασία των τελευταίων λεπτομερειών της τελετής του γάμου της και δε διστάζει να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

”Είναι ωραίο αυτό το άγχος της προετοιμασίας επειδή ξέρω στο περίπου τι θέλω. Ή για να το θέσω πιο σωστά, ξέρω τι δεν θέλω για το γάμο μου. Σε όλον αυτό τον… αγώνα δρόμου για την άψογη διοργάνωσή του «επιστρατεύτηκαν η μαμά μου και οι φίλες μου από τη Θεσσαλονίκη”, λέει και συνεχίζει:

”Το νυφικό μου το ράβει η Μαρία Κονίδη, μια εξαιρετική σχεδιάστρια. Νομίζω πως το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ κοντά σε εκείνο που ονειρευόμουν στα κοριτσίστικα όνειρά μου. Ξέρεις, αυτά που κάνει ένα κορίτσι μέχρι τα 9 της. Μετά άλλαξαν οι προτεραιότητές μου”, παραδέχεται γελώντας.

Όσο για τους κουμπάρους του ζευγαριού; Εκτός από την κολλητή φίλη της Ελένης, Μαρία Τσακίρη, Θα είναι και οι καλοί φίλοι του ζευγαριού Χρύσα Καλπάκη και Ιωσήφ Μαρινάκης, με τους οποίες έκαναν μαζί και τις φετινές τους καλοκαιρινές διακοπές.

Η ίδια απάντησε και σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την απόκτηση ενός παιδιού:

”Με όσα έχω δει γύρω μου τα τελευταία χρόνια και τη δυσκολία που έχουν ορισμένες γυναίκες να φέρουν στον κόσμο ένα παιδάκι, δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Θεωρώ πως είναι λάθος τέτοιου είδους σκέψεις. Μπορεί να ακουστεί κάπως παλιομοδίτικο, αλλά ειλικρινά πιστεύω πως κάποια πράγματα δεν αποφασίζονται από εμάς, αλλά από τον Θεό. Εστιάζω τις σκέψεις και τις προσπάθειές μου σε ό,τι βρίσκεται μπροστά μου. Γιατί να κάνω έναν προγραμματισμό που μπορεί να ανατραπεί, αν η ζωή μού τα φέρει διαφορετικά; Για να απογοητευτώ; Προσπαθώ να κάνω αυτό που νιώθω, τη στιγμή που νιώθω πως θέλω να το κάνω. Και είμαι απόλυτα εκεί”, είπε μεταξύ άλλων.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP / Nikolareas, Daskalakis, Poupoulidou