CELEBRITIES

Πώς αντιδρά η Ζ. Μακρυπούλια στις φήμες και ο χωρισμός της Shaya λόγω της… μαμάς του

Κυριακή χωρίς gossip recap στο Ladylike.gr γίνεται; Όχι βέβαια. Διάβασε τα καλύτερα gossip της εβδομάδας για να είσαι πλήρως ενημερωμένη.

Η Ναταλία Γερμανού προκάλεσε αρκετά σχόλια αυτήν την εβδομάδα διαδικτυακά αφού ανέβασε φωτογραφία της Ζωής Κωνσταντοπούλου από τη Βουλή σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο. “Ηγέτιδα με λένε. Τα “Κυρία” σπίτι σου”, έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η παρουσιάστρια και τα σχόλια “έπεσαν” βροχή.

Ηγέτιδα με λένε. Τα "Κυρία" σπίτι σου.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ναταλια Γερμανου (@natalia_germanou) στις

 

Θες να μάθεις τη διατροφή που ακολουθεί η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια ητης εγκυμοσύνης της; Εύκολο. Λοιπόν, σύμφωνα με το περιοδικό “ΟΚ”, η Ελενη Μενεγάκη  “Δεν στερείται τίποτα, τρώει ό,τι τραβάει η όρεξή της, αλλά με μέτρο. Έχει αναγκαστεί να αποχωριστεί τα αγαπημένα της θαλασσινά αλά και σούσι, και αποφεύγει τα γλυκά, τα οποία έτσι κι αλλιώς δεν της αρέσουν”. Μόνο μία ημέρα της προηγούμενης εβδομάδας, λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής, ζήτησε από τους συνεργάτες της μια συγκεκριμένη σοκολάτα με ξηρούς καρπούς, που της χάρισε περισσότερη ενέργεια, όπως παραδέχτηκε η ίδια. Επίσης, δεν πίνει αλκοόλ – ίσως μόνο ένα ποτήρι μπίρα καμιά φορά-, αλά ούτε και καφέ ή τσάι. Σπανιότατα μπορεί να παραγγείλει καπουτσίνο ή ελληνικό καφέ.

 

Κυκλοφόρησαν τα τραγούδια και τα video clip των τριών τραγουδιών που θα λάβουν μέρος στον ελληνικό τελικό της Eurovision. Άκουσέ τα!

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε συνέντευξή της, μίλησε για τις φήμες που έχουν ακουστεί όλα αυτά τα χρόνια γύρω από το όνομά της και πώς έχει αντιδράσει. “Παλιά όντως μ’ επηρέαζαν πολύ, αλλά πια έχω κάνει τόση προσωπική δουλειά μέσα μου που δεν αφήνω τίποτα να με αγγίξει. Έχω μάθει καλύτερα τους ανθρώπους και δε με απασχολεί πια το τι γράφεται κι ακούγεται για μένα. Μέσα στα 23 χρόνια που είμαι σε αυτόν τον χώρο έμαθα πώς να τα διαχειρίζομαι όλα αυτά. Από ένα σημείο και μετά μαθαίνεις να ζεις με τις φήμες που συνοδεύουν τ’ όνομά σου. Όλα αυτά τα χρόνια έχω ακούσει πολύ χοντρές φήμες για μένα. Και συνήθως οι φήμες που διαδίδονται είναι πολύ πιο άσχημες και ψεύτικες από τα κείμενα που έχει κάποιος τα κότσια να γράψει για σένα. Τι να κάνω; Με ποιον να τα βάλω; Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά ποια είμαι και τι είμαι. Επίσης, ο κόσμος, που μπορεί να παρακολουθεί αυτές τις φήμες, από ένστικτο ξέρει πού σταματάει η αλήθεια και πού αρχίζει το παραμύθι. Εμένα με νοιάζει να ζήσω τη δική μου ζωή, όχι τη ζωή που κάποιοι άλλοι θέλουν να ζήσω”.

Ο Μάρκος Σεφερλής μιμήθηκε τη Δέσποινα Βανδή για το  trailer του ”One Mark Show” και η Δέσποινα Βανδή όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε αλλά του τηλεφώνησε. ”Το πρώτο μήνυμα που πήρα ήταν από τη Δέσποινα Βανδή. Δεν είχε το τηλέφωνό μου, έψαξε και το βρήκε. ”Μου λέει: ‘Συγνώμη για το ακατάλληλο της ώρας αλλά γέλασα τόσο πολύ με αυτό που είδα και θέλω να σου πω συγχαρητήρια. Να σε έχει καλά ο Θεός να μας κάνεις να γελάμε που το έχουμε τόσο πολύ ανάγκη. Φιλιά στην Έλενα και στον μικρό’. Της απάντησα για τη θετική ενέργεια που μου έδωσε”, είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

 

Έναν ακόμη χαμούλη είχαμε στο Instagram καθώς η Δέσποινα Καμπούρη ανέβασε φωτογραφία των Irina Shayk και Rita Ora, οι οποίες εμφανίστηκαν στο after party των Oscars με πολύ αποκαλυπτικές δημιουργίες και η Κατερίνα Στικούδη διαφώνησε με τις στιλιστικές τους επιλογές. ”Eίναι λίγο too much. Όμως δεν πήγανε έτσι στο περίπτερο της γειτονιάς σου Δεσποινάκι μου να πάρουνε τσίχλες!!! Το ωραίο σώμα εμείς οι γυναίκες πρέπει να το θαυμάζουμε και όχι να κάνουμε σα κομπλεξικές βλαχάρες καρακάξες με τη πρώτη ευκαιρία”.

 

Η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε στα δελτία ειδήσεων και συγκεκριμένα από τις 2 Μαρτίου θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon. ”Σ’ ένα κόσμο που αλλάζει, σημασία έχει η ενημέρωση! Από τη Δευτέρα 2 Μαρτίου στο νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του E TV, τα βλέπεις όλα! Με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη ,από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή στις 18:45, αξιόπιστα, ψύχραιμα, έγκυρα και πάνω απ’ όλα ελεύθερα, όλες οι ειδήσεις από την πολιτική και την κοινωνία, στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Οι πρωταγωνιστές των γεγονότων, με ζωντανές συνδέσεις από όλα τα σημεία που γεννιέται η κάθε είδηση, αλλά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για όλα όσα μας απασχολούν, δίχως ταμπέλες, στεγανά και εξαρτήσεις. Ειδήσεις στο E TV: Τα βλέπεις όλα! Όταν τα πάντα γύρω σου αλλάζουν, εσύ γιατί να μένεις στα ίδια”, αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού.

Σε συνέντευξή της, η Shaya αποκάλυψε ότι μητέρα πρώην αγοριού της είχε πρόβλημα μαζί της και μάλιστα ήταν η αιτία για να τελειώσει η σχέση της. “Μου έχει τύχει να έχω πρόβλημα από την πρώτη μέρα που γνώρισα τη μαμά του. Όμως το πάλεψα, διότι είμαι άνθρωπος που δεν παραδίνεται εύκολα. Τελικά χωρίσαμε γιατί όλο αυτό είχε επηρεάσει τη σχέση μας”.

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε ότι στην προσωπική του ζωή δεν είναι μόνος. Είμαι σε μία σχέση με την οποία έχω 35 χρόνια διαφορά. Γιατί η Jennifer Lopez να έχει μικρότερη-ηλικιακά- σχέση, αλλά και η Κοκκίνου κι όχι εγώ; Μπορώ να δεχτώ να ξεσκ@τίζω ένα σκυλί, αλλά όχι ένα μεγάλο άνθρωπο. Τώρα τελευταία με φλερτάρουν τρελά οι γυναίκες, μου λένε ότι τους αρέσω πολύ, ότι είμαι χαριτωμένος, ότι είμαι πολύ άντρας και ότι είμαι ανεπτυγμένος γενετικώς”, σχολίασε.