CELEBRITIES

Η Χριστίνα Μπόμπα ξεκαθαρίζει αν θα συμμετέχει στο επόμενο Survivor

Τι κι αν το Survivor αποτελεί παρελθόν εδώ και καιρό; Η επιτυχία του συζητιέται ακόμα και πώς να μην αφού χιλιάδες τηλεθεατές συντονίζονταν για να παρακολουθήσουν τα επεισόδιά του. Έτσι, ήδη έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις για το Survivor 2, με το κανάλι να ελπίζει στην επανάληψη αυτής της επιτυχίας.

Τους “Μαχητές” δεν μπορούμε να τους γνωρίζουμε από τώρα όμως έχει κιόλας ξεκινήσει κουβέντα για το ποιοι θα είναι οι “Διάσημοι” που θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης. Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, υπάρχει έντονη φημολογία γύρω από τη σύντροφο του παρουσιαστή του Survivor, Σάκη Τανιμανίδη, τη Χριστίνα Μπόμπα.

Ωστόσο σε συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια στο περιοδικό People ξεκαθαρίζει αν ισχύουν οι εν λόγω φήμες και αν τελικά θα τη δούμε στο ερχόμενο Survivor: “Αυτό είναι λίγο αστείο. Πέρα από το γεγονός πως δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο σενάριο, ούτε εγώ θα έμπαινα. Δεν το έχω με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του παιχνιδιού, να πρέπει να αγωνίζομαι καθημερινά υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες και να αντεπεξέρχομαι σε αυτό. Πραγματικά μπράβο σε εκείνους που το κάνουν. Επίσης, είναι πασιφανές, θεωρώ, πως δεν μπορεί να μπει στο παιχνίδι η σύντροφος του παρουσιαστή. Θα ήταν και άδικο“.