CELEBRITIES

Βίκυ Καγιά: Η ζωή με δυο παιδιά, τα κιλά της εγκυμοσύνης και το Shopping Star

NDP Photo Agency

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στην επίδειξη για τη νέα κολεξιόν ρούχων του Βασίλη Ζούλια και όπως ήταν αναμενόμενο οι δημοσιογράφοι άδραξαν την ευκαιρία για να της κάνουν ερωτήσεις και να μάθουν τα σχέδιά της. Το διάσημο μοντέλο δεν έκρυψε πως έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια καθώς εκείνος ήταν ο άνθρωπος που πριν από 25 χρόνια την γνώρισε στον κόσμο της μόδας. Η ίδια λέει πως ήταν μόλις 15 χρονών όταν ο Βασίλης Ζούλιας της ζήτησε να κάνουν την πρώτη της φωτογράφιση, καθότι η ίδια μέχρι τότε εμφανιζόταν μόνο σε διαφημιστικά. Χαρακτηριστικά η ατάκα της για την ηλικία ήταν: «Θα γίνω 40 το καλοκαίρι, βεβαίως, γιατί να μην το πω;»

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση της Βίκυς Καγιά σε catwalk μετά την γέννηση του γιου της μόλις πριν 2 μήνες. Αυτό δεν θα μπορούσε να μη σχολιαστεί από τους δημοσιογράφους, ενώ μάλιστα υπήρξε και σχετική ερώτηση για το πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης τόσο γρήγορα κι εύκολα. Η ίδια απάντησε πως δεν έκανε κάποια δίαιτα, τα κιλά έφυγαν από μόνα τους. Συγκεκριμένα η απάντησή της ήταν: «Έχω κι ένα μεγαλύτερο παιδί, το οποίο είναι μόλις 2,5 χρονών. Συνεπώς όταν γυρνάω σπίτι την τρέχω σε παιδικές χαρές, παιδότοπους, είναι και τα ξενύχτια με το μωρό, πολύ πολύ τρέξιμο, οπότε φυσιολογικά όπως όλες οι μανούλες που έχουν παραπάνω από ένα παιδί τα χάνουν (σ.σ. τα κιλά) έτσι κι εγώ».

Μεταξύ αυτών η παρουσιάστρια του Shopping Star ανακοίνωσε πως θα υπάρξει και επόμενη σεζόν αυτού, δεδομένης της επιτυχίας που σημειώνει.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency