CELEBRITIES

Ο Tristan Thompson μιλά για την κόρη του. Για την απιστία, κουβέντα

AP Photo/David Zalubowski AP Photo/David Zalubowski

Μετά τις επιβεβαιωμένες -με φωτογραφίες και βίντεο- φήμες ότι ο Tristan Thompson απάτησε την Khloe Kardashian και το όλο σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει πριν λίγο καιρό, ο γνωστός μπασκετμπολίστας μιλά πρώτη φορά για την κόρη του.

Σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη ο σταρ του NBA, o οποίος έχει έναν ακόμα γιο -μόλις ενός έτους-  από την Jordan Craig, μίλησε για τα παιδιά του και για την ιδιαίτερη σχέση με την κόρη του, True, η οποία όπως είπε χαριτολογώντας ο μπαμπάς της το μόνο που κάνει είναι να κοιμάται, να τρώει και να κάνει την ανάγκη της.

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on

 

Ο ίδιος μάλιστα σε ερώτηση του οικοδεσπότη της εκπομπής «Road Trippin’»,  Richard Jefferson για το αν είναι διαφορετικά να μεγαλώνεις ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι εκείνος απάντησε: «Ναι, πιστεύω ότι με το κορίτσι είσαι πιο συναισθηματικός. Στο αγόρι παράδειγμα θα πεις, “έλα φίλε, όλα καλά, μην κλαις” ενώ με την True είναι αλλιώς».

Στην True αν γίνει κάτι θα πεις: «Όλα θα πάνε καλά, ξέρεις ότι είμαστε εδώ. Κοίτα ποιος είναι εδώ. Ο μπαμπάς είναι εδώ να σε ταΐσει». Δήλωσε επίσης πως δεν νομίζει ότι έκλεισε σαν πατέρας έχοντας ήδη κάνει δύο παιδιά και θα ήθελε να αποκτήσει κι άλλα.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/David Zalubowski