CELEBRITIES

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η αστεία στιγμή που χάρισε στην προσπάθειά της να αποφύγει τις κάμερες

NDP

Η γνωστή τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ουρανία» στο Θέατρο 104, όπου πρωταγωνιστεί η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα.

Η τραγουδίστρια στην έξοδό της από το θέατρο έτυχε να περνά από το σημείο όπου οι διάσημοι παρευρισκόμενοι έκαναν δηλώσεις και μάλιστα εκείνη την ώρα μιλούσε η Μαίρη Συνατσάκη στους δημοσιογράφους. Η Νατάσα Θεοδωρίδου θέλοντας, λοιπόν, να μην ενοχλήσει τη συνέντευξη προσπάθησε να περάσει απαρατήρητη αλλά μάλλον κατάφερε το εντελώς αντίθετο.

Προσπάθησε να τη «σκαπουλάρει» και να  περάσει σκυφτά κι αθόρυβα μπροστά από τις κάμερες αλλά με μεγάλη αποτυχία, καθώς η Μαίρη Συνατσάκη με το γνωστό της χιούμορ είπε: «Να η κυρία Θεοδωρίδου» και έτσι η τραγουδίστρια στάθηκε στο ύψος της, ζήτησε συγγνώμη για τη διακοπή και τελικά έμεινε λίγο παραπάνω για να κάνει και η ίδια δηλώσεις.

Η διάσημη λαϊκή ερμηνεύτρια εν τέλει είπε στην κάμερα τα εξής: «Ήρθα σε ένα εξαιρετικό πλάσμα, της εύχομαι τα καλύτερα. Εϊμαστε φίλες με τη μαμά, με την κόρη. Είμαι πολύ χαρούμενη που προχωράει τόσο καλά ως ηθοποιός και της εύχομαι τα καλύτερα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.»

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency