CELEBRITIES

Ανδρέας Γεωργίου: “Μου έσπαγαν τα νεύρα κάθε φορά που μιλούσαν για τον Γιώργο Αγγελόπουλο”

Ο Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη και κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για όλους και για όλα. Εδώ και λίγο καιρό ο Κύπριος σεναριογράφος ομορφαίνει τις οθόνες μας μέσα από την πολύ επιτυχημένη σειρά του Alpha «Τατουάζ», όπου ενσαρκώνει τον Νικόλα Ρουμπέση, έναν ενθουσιώδη, ανατρεπτικό και πάνω από όλα ερωτικό σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ και παράλληλα χορευτή αργεντίνικου τάνγκο.

Η Ελένη Μενεγάκη φυσικά μεταξύ πολλών άλλων δε δίστασε να εκφράσει την απορία της για το πως ο γνωστός μας από το Survivor, ο Ντάνος βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά, δεδομένου ότι ο ίδιος δεν είναι ηθοποιός. Ο Ανδρέας Γεωργίου πήρε το λόγο και με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε: «Πέρυσι μου έσπαγαν τα νεύρα κάθε φορά μου μιλούσαν για τον Αγγελόπουλο! Έλεγα δεν έχει άλλους, μόνο αυτός είναι;» Ωστόσο, στη συνέχεια ανέπτυξε τη σκέψη του και είπε πως με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ήρθε σε επαφή μέσω του συνεργάτη του -επίσης ηθοποιού- Γιώργου Χρανιώτη όπου διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Ντάνο. Όταν γνώρισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο όπως λέει εκτίμησε τον χαρακτήρα του και το μυαλό του. «Είναι ένα παιδί που δουλεύει σκληρά, είναι στρατιώτης. Είναι πολύ εντάξει. Είναι αξιοπρεπής σε αυτό που κάνει».

#tatouaz #newtrailer #monday #tuesday #thursday @alphatv 21:50 (Greece) @alphatvcyprus 21:20 (Cyprus) @evelina_papoulia_official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82) στις

 

Η επόμενη ερώτηση είχε να κάνει με την κριτική που πιθανώς θα ασκούνταν στον Κύπριο σκηνοθέτη με μια τέτοια επιλογή και ο ίδιος δεν έχασε την ευκαιρία να πει πως το σενάριο αυτό δεν ήταν απλά πιθανό αλλά σίγουρο πως θα συνέβαινε. Έχει γίνει και στο παρελθόν με άλλες σειρές του επομένως ο ίδιος ήταν προετοιμασμένος για τα πυρά. Δεν παρέλειψε να πει φυσικά πως σε δικές του δουλειές έχει τύχει πολλές φορές να δουλέψει με απλούς ανθρώπους και μη επαγγελματίες ηθοποιούς και αυτό για τον ίδιο δεν είναι κάτι κακό. Μια τέτοια περίπτωση μάλιστα αποτελεί και ο Στέφανος Μιχαήλ (aka ο Αλέξανδρος του «Τατουάζ»). Ένα πρόσωπο μπορεί να κολλάει με έναν ρόλο. «Η τηλεόραση είναι εικόνα, είναι πρόσωπα».