Τάμτα: Κάποια πράγματα που έκανε η Νωαίνα ήταν υπερβολικά

Η απάντηση της Τάμτα στη δήλωση της Νωαίνα:"Η αποχώρησή μου ήταν απόφαση του καναλιού. Mου το είπε η Τάμτα κι ο Μαραντίνης".

Έχουν περάσει ήδη λίγες μέρες που το δημοφιλές talent show, X Factor, έφτασε στο τέλος του, αλλά οι ίντριγκες που προέκυψαν στη διάρκεια του παιχνιδιού εξακολουθούν να απασχολούν.

Η Νωαίνα, η παίκτρια που απασχόλησε το κοινό όχι τόσο με τις φωνητικές της ικανότητες αλλά με το χαρακτήρα της, δήλωσε έπειτα από την αποχώρησή της τα εξής: "Μου εξομολογήθηκαν η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης ότι ομόφωνα αποφασίστηκε να αποχωρήσω γι’ αυτό που προηγήθηκε, γιατί το κανάλι είχε θέμα και θα με έδιωχνε".

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People, η Τάμτα από την πλευρά της, δίνει τη δική της απάντηση στα όσα ισχυρίζεται η παίκτρια, δηλώνοντας: "Δεν θα ήθελα να μπω σε διαδικασία απαντήσεων. Το μόνο που έχω να πω είναι πως η Νωαίνα μού άρεσε από την πρώτη audition και δεν το έκρυψα. Κάποιες εμφανίσεις της στα live δεν μου άρεσαν γιατί δεν ήταν πάνω στο δικό της μουσικό ύφος. Από εκεί κι πέρα, ως χαρακτήρα δεν τη γνωρίζω τόσο όσο η Πέγκυ Ζήνα, που ήταν η μέντοράς της. Πάντως, την πιστεύω σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Η Νωαίνα, βέβαια, μας έχει λίγο μπερδέψει: Δεν θεωρεί πως είναι εμπορική τραγουδίστρια, αλλά ήρθε στο X-Factor και στα μέσα του παιχνιδιού αντέδρασε με το συγκεκριμένο τρόπο. Εγώ είμαι cool, άσχετα αν θεωρώ πως κάποια πράγματα ήταν υπερβολικά. Ελπίζω να ξεκαθαρίσει η ίδια τι θέλει να κάνει και να προχωρήσει. Αν εμφανιζόταν σε μαγαζί, προσωπικά θα πήγαινα να τη δω".

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει συνέχεια στο γαιτανάκι των απαντήσεων.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

equalizer

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ