CELEBRITIES

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μιλάει για την κόρη του: “Έχει πάρει τα μάτια μου”

Instagram/scontizas

Ο αγαπημένος μας αυστηρός κριτής του μαγειρικού διαγωνισμού Masterchef Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησε μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στο DownTown Κύπρου και μεταξύ άλλων μίλησε για ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του, την αγαπημένη του κόρη Αριάννα - Τσιχίρο.

Η μικρή είναι δύο χρονών κι έχει κλέψει την καρδιά του πατέρα της, ο οποίος μιλά με τα πιο όμορφα λόγια για αυτήν. Όπως απαντά ο ίδιος σε ερώτηση του δημοσιογράφου η κόρη του, του μοιάζει. «Έχει στοιχεία δικά μου αλλά και της γυναίκας μου. Έχει πάρει τα μάτια μου». Εκμυστηρεύεται πως προσπαθεί να περνά κάθε μέρα όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί της λόγω της πιεσμένης καθημερινότητάς του και η γυναίκα του όπως λέει ο ίδιος χαριτολογώντας «του τη λέει» όταν δεν γίνεται αυτό. Όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν, παίζουν, μιλούν και περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Δεδομένου ότι ο ίδιος είναι μισός Έλληνας, μισός Ιάπωνας και η γυναίκα του μισή Ελληνίδα μισή Ιταλίδα είναι εύλογο να αναρωτιέται κανείς τι γλώσσα μιλούν στη μικρή. Ο Σωτήρης Κοντιζάς απαντά πως μιλούν στην Αριάννα – Τσιχίρο στα ελληνικά, τα ιαπωνικά αλλά και τα ιταλικά. Όπως λέει ο ίδιος: «Ξέρεις, ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει άπειρες δυνατότητες. Δεν υπάρχει θέμα να μπερδευτεί η μικρή!».

Δες εδώ μπαμπά και κόρη σε μία πολύ γλυκιά στιγμή πριν μερικούς μήνες. 

Me and my monkey

A post shared by Sotiris Kontizas (@scontizas) on

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/scontizas