CELEBRITIES

Οι δηλώσεις του συντρόφου της Ειρήνης Παπαδοπούλου μετά την ατομική ασυλία

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, γνωστή και ως "μπουλντόζα" του Survivor, δεν περνάει και ειδυλλιακά στον Άγιο Δομίνικο. Πιο συγκεκριμένα είναι αρκετά απομονωμένη και αν δεν κέρδιζε την ατομική ασυλία την Κυριακή, πιθανότατα οι συμπαίκτες της θα την ψήφιζαν για αποχώρηση.

Η ίδια δείχνει αρκετά εκνευρισμένη και τσακώνεται πολύ εύκολα με όλους, αφού υποστηρίζει πως θέλουν να την αναγκάσουν να φύγει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Στα πιο πρόσφατα παραδείγματα είναι ο τσακωμός της με τον Κώστα Κοκκινάκη για τις χαλασμένες καρύδες και η διαμάχη της με τον Γιώργο Χρανιώτη.

Σύμφωνα με το περιοδικό “YOU”, ο σύντροφός της Κώστας Πηλαδάκης, παρακολουθεί την πορεία της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο παιχνίδι και σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν: “Ήταν δίκαιο, είναι στο περιθώριο και την αισθάνομαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μπορεί να ταλαιπωρείται εκεί, όμως “ξεσκέπασε” την κλίκα και αυτό θα επιφέρει εξελίξεις. Δεν την φοβάμαι, είναι γεννημένη “Μαχήτρια”, για όλα την έχω ικανή“, είπε σε φιλικό πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε αμέσως μετά την προβολή του επεισοδίου της περασμένης Κυριακής.