CELEBRITIES

Η Ιωάννα Πηλιχού μίλησε για τον σύντροφό της και η Κ. Σπυροπούλου έβγαλε selfie με τον Γ. Βαρουφάκη

Κυριακή χωρίς gossip recap στο Ladylike.gr γίνεται; Όχι βέβαια. Διάβασε τα καλύτερα gossip της εβδομάδας για να είσαι πλήρως ενημερωμένη.

Κι όμως, φίλη μου, η Ιωάννα Λίλη υπέστη σχολικό εκβιασμό (bullying) λόγω του ύψους της! ”Θυμάμαι στο δημοτικό και το γυμνάσιο που με κορόιδευαν οι συμμαθητές μου για το ύψος μου. Ήμουν η πιο ψηλή του σχολείου, όχι μόνο της τάξης μου. Καταλαβαίνετε τι καζούρα μου έκαναν. Με φώναζαν ”όρθιο χιλιόμετρο” και ‘κολόνα της ΔΕΗ’. Στενοχωριόμουν πολύ. Τα παιδιά είναι πολύ σκληρά, το γνωρίζετε αυτό. Υπήρχαν κάποιες φορές που προσπαθούσα να ”μαζευτώ”. Μέχρι και καμπούρα έκανα για να μη φαίνεται το ύψος μου”.

 

Βullying υπέστη και η κόρη της Τάμτα όταν πρωτοήρθε στη χώρα μας και δε γνώριζε τη γλώσσα. ”Η κόρη μου έζησε bullying στην Ελλάδα και στεναχωρήθηκα πολύ. Πιο πολύ bullying ”έφαγε” επειδή δεν μιλούσε τη γλώσσα όταν ήρθε εδώ. Είχαμε τέτοια προβλήματα, αλλά νομίζω έμαθε από αυτό. Δεν πιστεύω να της έχει μείνει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Ελπίζω να έχω βοηθήσει κι εγώ σε αυτό το πράγμα, οπότε όλα μια χαρά”.

 

Σε συνέντευξή της, η Ιωάννα Πηλιχού αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της θα κινηθεί νομικά εναντίον άρθρου το οποίο περιείχε ανακριβείς πληροφορίες. ”Όταν τον γνώρισα ήταν σε διάσταση. Αποφασίσαμε πως θα εκδοθεί κάποια στιγμή το διαζύγιο, δυστυχώς η ελληνική νομοθεσία τα τραβάει όλα. Αυτό είναι το άσχημο, αλλιώς δεν θα υπήρχε θέμα. Κάποια στιγμή αφού ήμασταν μαζί ενημερωθήκαμε πως υπάρχει εγκυμοσύνη. Δεν το ήξερε ούτε ο ίδιος. Ήξερε ότι υπάρχει μια περίπτωση, αλλά επειδή δεν ήταν σε διαδικασία προσπάθειας, θεώρησε πως προφανώς δεν υπάρχει”.

 

Ο Νίκος Βέρτης απέκτησε οδό στο Τορόντο με το όνομά του. Μάλιστα, βρέθηκε εκεί για να την εγκαινιάσει! ”Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για εμένα φίλοι μου, αφού χάρη στην οικογένεια Στάικου εδώ στο Τορόντο του Καναδά που μου επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη, εγκαινίασα την Οδό που φέρει το όνομα μου. Δεν ξέρω αν αξίζω κάτι τέτοιο αλλά δεν μπορώ παρά να τους ευχαριστήσω για αυτή τη μεγάλη τιμή. Στην φωτογραφία η οικογένεια Στάικου και ο Δήμαρχος”, έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε για πρώτη φορά για τη διαδικτυακή κόντρα με την Κατερίνα Στικούδη η ιοποία αφορούσε μια φωτογραφία. ”Με την Κατερίνα έχουμε μια τυπική σχέση, δεν ήμασταν ποτέ φίλες. Εγώ ανέβασα την φωτογραφία αυτή για να κάνω πλάκα πιο πολύ και μετά κοιμήθηκα, γιατί ήταν αργά. Το πρωί που ξύπνησα είδα 300 σχόλια από κάτω και σκέφτηκα πως έχει κάτι συμβεί εδώ. Ψάχνοντας τα σχόλια είδα πως όντως υπάρχει μια Κατερίνα Στικούδη που έχει κάνει σχόλιο. Νόμιζα πως δεν ήταν η ίδια, αλλά ψεύτικο προφίλ. Μέχρι που πάτησα πάνω και είδα ότι όντως ήταν δικό της σχόλιο. Μάλλον είναι πολύ ευέξαπτη”, δήλωσε η χαρακτηριστικά.

 

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της ”10ης εντολής” κατατέθηκαν από τους συγγενείς της δασκάλας που αποκεφαλίστηκε στη Σαντορίνη. Συγκεκριμένα, η Αδαμαντία Καρκαλή αποκεφαλίστηκε από τον σύζυγό της Αθανάσιο Αρβανίτη, στις 4 Αυγούστου 2008 στη Σαντορίνη και ο Πάνος Κοκκινόπουλος αποφάσισε να εντάξει την ιστορία στη σειρά. Οι συγγενείς όμως της δασκάλας, όταν το πληροφορήθηκαν, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας να απαγορευτεί η προβολή του. Στις 24 Φεβρουαρίου, η υπόθεση συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης το οποίο αναμένεται να εκδώσει απόφαση μέσα στις επόμενες ημέρες.

Selfie με τον υπουργό Οικονομικών έβγαλε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φορώντας, μάλιστα, τις πυτζάμες της! Η παρουσιάστρια ”πέτυχε” τον κ. Βαρουφάκη στους διαδρόμους του Alpha όπου βρέθηκε για να δώσει συνέντευξη και τον σταμάτησε για μια selfie!

Καλημέρα σας! @spitispitaki @alphatv

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

 

Παραμένουμε στα τηλεοπτικά αφού η σειρά ”Κάτω Παρτάλι” σάρωσε για μια ακόμη Δευτέρα τα νούμερα τηλεθέασης. Η σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου, έκανε 40% στο νεανικό κοινό και 36,7 στο γενικό σύνολο. Την ίδια στιγμή, ο κυρίως αντίπαλος του Παρταλιού, η ”Εκδρομή” στον ΑΝΤ1, δεν κατάφερνε να αντέξει. Η δραματική σειρά, έκανε 10% στο νεανικό κοινό και μόλις 12,2% στο γενικό σύνολο, μένοντας πίσω πάνω από 20 και πάνω μονάδες στην τηλεθέαση.

 

Με όχι και τόσο γλυκά λόγια, μίλησε η Άντζελα Δημητρίου για τον Γιώργο Λιάγκα σε συνέντευξή της. ”Όταν κάποιος σε παρακαλάει επί δύο μήνες να πας στην εκπομπή του και πηγαίνοντας εκεί να παρουσιάσεις την δουλειά σου, σου λέει ότι αλλάζεις τους άντρες σαν πουκάμισα, δεν είναι ανεγκέφαλος; Χαζός είναι. Δεν θα ξαναπάω ποτέ στον Λιάγκα και το λέω δημοσίως τώρα. Δεν ξαναπάω γιατί δεν είναι ωραίο πράγμα. Έχε χάρη που σέβομαι την εταιρεία μου, γιατί είχα πάει για την δουλειά μου. Διαφορετικά θα σου έλεγα”.