CELEBRITIES

Τα “πιτσουνάκια” Φαίη-Γιώργος και το νέο look της Ελένης Φουρέιρα

Το Celeb Instagram Recap από το Ladylike.gr σε ενημερώνει για όλα όσα ανέβασαν οι διάσημοι στο social account τους.

Ο Σάκης Ρουβάς αποθεώθηκε στο grand finale του “The Ace Of Hearts Tour”, η Δούκισσα Νομικού έδειξε τη ρομαντική της πλευρά, η Demy ταξίδεψε στη Βαρκελώνη, η Ελένη Φουρέιρα άλλαξε look, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ο Μάρκος Σεφερλής ευχαρίστησε τους τηλεθεατές για τη στήριξή τους και η Μαίρη Συνατσάκη μοιράζεται τα στιλιστικά της μυστικά. Όλα αυτά μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Σάκης Ρουβάς

Loading

Το Σάββατο στο Grand Finale του #aceofheartstour οι καρδιές μας ενώθηκαν και απογειώθηκαν… Είστε ο λόγος για να θέλω να πηγαίνω όλο και #piopsila, είστε ο λόγος που κάνετε αυτό το ταξίδι τόσο μοναδικό και σπάνιο. 23 χρόνια μαζί και όλα ακόμα μοιάζουν νέα και πρωτόγνωρα. Γιατί η γενναιοδωρία και η αγάπη σας καταφέρνει να ξεπερνά κάθε προηγούμενο, καταφέρνει να γίνεται όλο και πιο δυνατή και ας μοιάζει αυτό αδύνατο! Σας ευχαριστώ, σας λατρεύω,…!

View on Instagram

Η επιτυχημένη tour του Σάκη Ρουβά “The Ace Of Hearts Tour” έκανε το μεγάλο φινάλε στο γήπεδο Tae Kwon Do. Οι Ρουβίτσες αποθέωσαν τον Σάκη και εκείνος τις ευχαρίστησε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram!

Δούκισσα Νομικού

Φόρτωση…

Αγαπώ το φως των κεριών

Προβολή στο Instagram

Η Δούκισσα Νομικού είναι ρομαντικό κορίτσι. Δεν το λέει μόνο, αλλά το δείχνει. Λατρεύει το φως το κεριών και το φωτογραφίζει!

Ελεονώρα Μελέτη

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την πρεμιέρα της εκπομπής “Hashtag” που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη στο κανάλι Epsilon. Η προβολή της πρώτης εκπομπής θα γίνει την Τρίτη 21 Οκτωβρίου στις 23.00 το βράδυ και μέχρι τότε η Ελεονώρα φροντίζει να ανεβάζει φωτογραφίες της στο Instagram.

Demy

Loading

Hola Barcelona!! Just arrived for the Tous Worldwide Meeting! #greekambassador for @tousjewelry ! @toushellas Love

View on Instagram

Στη Βαρκελώνη βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες η Demy για λογαριασμό της εταιρίας κοσμημάτων “Tous”. Όπως παρατηρείς, η Demy λάμπει από χαρά και γιατί να μην είναι χαρούμενη άλλωστε;!

Φαίη Σκορδά

Φόρτωση…

Έτοιμος ο πανευκολος κ πεντανόστιμος χαλβάς που μας έφτιαξε η Λινα Σακκα σήμερα @ant1tv Βράζουμε 7 ποτήρια νερό ,προσθέτουμε γύρω στα 600 γρ ζάχαρη,1 ποτήρι ηλιέλαιο,δυο βανίλιες,ξύσμα απο δυο πορτοκάλια κ 500γρ χοντρό σιμιγδάλι Ανακατεύουμε μέχρι να πηξει. Το βάζουμε σε κουπακια ή σε ταψί κ το αφήνουμε να κρυώσει. Στο τέλος προσθέτουμε ινδοκαρυδο (αν θελουμε) Πεντανοστιμο σε πέντε λεπτά ετοιμο

Προβολή στο Instagram

Μέχρι συνταγή μαγειρικής έδωσε η Φαίη Σκορδά μέσα από το Instagram. Πρόκειται για χαλβά τον οποίο έφτιαξε η Λίνα Σακκά! Κορίτσια, αν φτιάξετε στείλτε μου ένα κομματάκι (και δυο) στα γραφεία μας!

Θέμης Γεωργαντάς

Loading

Ζουζουνάκια… @fskorda @gliagas @ant1tv @toprwino #love #liagasmytogas

View on Instagram

Paparazzi της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα έχει μετατραπεί ο Θέμης Γεωργαντάς ο οποίος συχνά ανεβάζει φωτογραφίες τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Πόσο in love είναι το ζευγάρι;

Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα δε μένει πότε στάσιμη. Αυτή τη φορά αποφάσισε να αλλάξει πάλι το χρώμα των μαλλιών της κάνοντάς το ξανθό και θα το δούμε στην αφίσα για τις χειμερινές της εμφανίσεις στο “Κέντρο Αθηνών” στο πλευρό του Νίκου Βέρτη και του Πάρι! Το σχήμα θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Οκτωβρίου.

Καίτη Γαρμπή

Loading

#throwbackthursday #tbt #Kaiti_Garbi #KaitiGarbi #music #greece

View on Instagram

Η Καίτη Γάρμπη έδωσε άρωμα 00s από τις εμφανίσεις της με φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάρκος Σεφερλής

Loading

Όλοι εμείς ευχαριστούμε όλους εσάς για την αγάπη σας!

View on Instagram

Η πρώτη εβδομάδα προβολής της πρωινής εκπομπής “Mega με μια” και παρουσιαστή τον Μάρκο Σεφερλή ολοκληρώθηκε. Υψηλά νούμερα τηλεθέασης αλλά αρκετό “σούσουρο” σχετικά με την τηλεφωνική φάρσα που έκανε σε ηλικιωμένους και μετά ζήτησε δημόσια συγγνώμη. Ο Μάρκος ευχαρίστησε μέσω Instagram τους τηλεθεατές που τον “ψήφισαν” στην πρωινή τηλεοπτική μάχη.

Μαίρη Συνατσάκη

Loading

Το λουκ της ημέρας: "Το νέο λέπι." ("4 Minds" T-shirt, "My Tiffany" φουστάκι-λέπι, "TopShop" slip-on shoes. -btw το κραγιόν είναι το "Diva" απο MAC-)

View on Instagram

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μια από τις αγαπημένες παρουσίες στο γυναικείο κοινό και μαζί τους μοιράζεται τα μυστικά της! Όχι, μην πάει ο νους σου στα προσωπικά αλλά συμβουλές στιλ και μακιγιάζ, δίνοντας λεπτομέρειες από τα outfit που φορά στην εκπομπή “Το Πρωινό”.

Διάβασε επίσης στο Ladylike.gr

Η Δούκισσα φωτογραφίζει τη Φαίη και η Ελεονώρα γίνεται Sharon Stone

Οι celebrities πήγαν στη Lady Gaga και στα κόκκινα οι γυναίκες του “Όλα παίζουν”