Μαραβέγιας και Σωτηροπούλου στα γενέθλια του Σάκη Ρουβά. Guest star: Πάνος Μουζουράκης

Στα γενέθλια του «Σααααάκη» στο κέντρο που τραγουδάει έγινε χαμός.

Στις 5 Ιανουαρίου ο Σάκης Ρουβάς έγινε 46 χρονών (αχ Σάκη και 46 πού είσαι, πάλι τον αγέραστο έχεις) και όποιος, εκείνο το βράδυ, είχε την τύχη να βρίσκεται στο Estate (το νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει αυτή την περίοδο) μάλλον ένιωσε σαν να είχε πάει στο πάρτι γενεθλίων του.

Εννοείται πως εκεί, μαζί του, ήταν και τα πιο αγαπημένα του άτομα και πρώτα πρώτα η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη η οποία, μάλιστα, ήταν αυτή που φρόντισε για την έκπληξη.

 NDP PHOTO AGENCY

Ποια έκπληξη; Την τούρτα-υπερπαραγωγή σε σχήμα black tie κουστουμιού (ένα από τα αγαπημένα outfit του Σάκη) την οποία έφερε στη σκηνή ο Θέμης Γεωργαντάς.

 NDP PHOTO AGENCY

Μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία τραγουδάει μαζί με τον Σάκη, αλλά και όλο το κοινό που είχε πάει για να τους απολαύσει, τραγούδησαν και αφιέρωσαν όλοι μαζί το Happy Birthday στον κορυφαίο σταρ.

 

 

Εκεί ήταν ο Κωστής Μαραβέγιας με την αγαπημένη του Τόνια Σωτηροπούλου, αλλά και αγαπημένοι φίλοι όπως οι Τζένη Τζιβεριώτη, Εύα Νάθενα, Άννα Μενενάκου, Χριστίνα Πολίτη, Κωσταντής Σπυρόπουλος, Ευαγγελία Αραβανή, Σίσσυ Χρηστίδου, Θοδωρής Μαραντίνης.

NDP PHOTO AGENCY

NDP PHOTO AGENCY

 

NDP PHOTO AGENCY

 NDP PHOTO AGENCY

Από τις πιο ωραίες στιγμές της βραδιάς ήταν και η στιγμή που ο Πάνος Μουζουράκης τραγούδησε Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου να με κλείσει και με αυτό τον τρόπο του ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, αλλά δεν άφησε το μικρόφωνο πριν του τραγουδήσει και ο ίδιος το τραγούδι των γενεθλίων.

Ας δούμε και το απολαυστικό βίντεο.

 

Χρόνια Πολλά Σάκη

 NDP PHOTO AGENCY

Κεντρική φωτογραφία: NDP PHOTO AGENCY

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ