CELEBRITIES

Η Κάτια Ζυγούλη αποκάλυψε τις πιο αγαπημένες της στιγμές με τα παιδιά της και τον Σάκη Ρουβά

Instagram/katiazygouli

Η Κάτια Ζυγούλη σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glow μεταξύ άλλων μίλησε όπως ήταν αναμενόμενο και για την καθημερινότητά της μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ως πολύτεκνη μαμά και σύζυγος του Σάκη, η Κάτια έχει μια γεμάτη μέρα. Έτσι, λοιπόν, αποκάλυψε μερικές όμορφες στιγμές που συμβαίνουν στο σπίτι της καθημερινά και τις ξεχωρίζει.

Η δημοσιογράφος ζητά από την Κάτια να της διηγηθεί πέντε στιγμιότυπα -ένα για κάθε μέλος της οικογένειας- από την καθημερινότητά της που είναι συνήθως επαναλαμβανόμενα και απολαμβάνει να τα κάνει. Κι εκείνη απαντάει: «Με την Αναστασία κάνουμε βραδινές κουβέντες και προγραμματίζουμε το εβδομαδιαίο οικογενειακό μενού ενώ με την Αριάδνη απολαμβάνουμε μια κοριτσίστικη βόλτα για παγωτό, αλλά και τα παιχνίδια μνήμης».

Με τον Αλέξανδρο τους αρέσει να κατασκευάζουν αετούς, δράκους και λιοντάρια από χαρτόνι ενώ από την άλλη όπως λέει η ίδια: «Ο Απόλλωνας, όταν μπαίνω το πρωί στο δωμάτιό του, είναι τόσο χαρούμενος. Και το βράδυ θέλει να διαβάζουμε το ίδιο παραμύθι». «Όσον αφορά στον Σάκη, απολαμβάνουμε και οι δύο την κωδικοποιημένη οπτική επικοινωνία μας. Αυτό με κάνει να γελάω αφάνταστα» δήλωσε η Κάτια Ζυγούλη για την όμορφη μεγάλη οικογένειά της.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/katiazygouli