CELEBRITIES

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει κι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

24MEDIA

Μόλις το Σάββατο, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ενημέρωσε μέσω των κοινωνικών δικτύων ότι δεν θα συμμετάσχει στην περιοδεία που πραγματοποιούν οι «Αχαρνείς» λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που προέκυψε.

Ωστόσο, επειδή το θέμα φάνηκε να παίρνει μεγαλύτερη έκταση από ό,τι έπρεπε, ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να βάλει τέλος στην παραφιλολογία.

Έτσι, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso αποκάλυψε πως: «Πρόκειται για μία επέμβαση στην οποία πρέπει να υποβληθώ εκτάκτως. Θα γίνει στην σπονδυλική στήλη και δεν μου επιτρέπεται να είμαι στην παράσταση! Για να γίνω καλά θα πρέπει να προστατεύσω το σώμα μου ώστε να μπορώ να είμαι εντάξει για όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του χειμώνα αλλά και για εμένα τον ίδιο! Θα είμαι κλινήρης έως το τέλος Ιουλίου».

Ενώ, επίσης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους διαδικτυακούς και μη φίλους του, που έσπευσαν να του ευχηθούν καλή ανάρρωση. Συγκεκριμένα, η ανάρτησή του λέει:

«Ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση και τις ευχές και όλους τους φίλους που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν επειδή όμως το θέμα ξέφυγε λίγο και κάποιοι γράφουν πολύ περίεργα πράγματα δεν έχω κάτι που δεν ξεπερνιέται ούτε κάτι που δεν ελέγχεται …θεωρώ σωστό απλά να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και να ενημερώσω τους φίλους ότι δεν θα είμαι παρών γιατί πρέπει να με προσέξω….για μένα είναι σοβαρό γιατί δεν έχει μου έχει ξανατύχει, αλλά με λίγα λόγια δεν είναι κάτι τόσο κακό όσο κάποιοι σκέφτονται….απλά χρειάζεται ο χρόνος που θα ήμουν στην περιοδεία να δοθεί στην κατάλληλη αντιμετώπιση όπως έγραψα και πριν, για να είμαι καλά για μετά ….και πάιι ευχαριστώ για τις σκέψεις και τις ευχές να είσαστε όλοι καλά».

 

Κεντρική φωτογραφία: Θεοφύλακτος Μιχαήλ