CELEBRITIES

H πριγκίπισσα Charlotte μεγάλωσε και πάει σχολείο

ASSOCIATED PRESS

Πότε γεννήθηκε, πότε περπάτησε, πότε έμαθε να χαιρετάει δημόσια, πότε μας χάρισε μερικές από τις πιο χαριτωμένες στιγμές ως νήπιο ούτε που το καταλάβαμε. Η πριγκίπισσα Charlotte, πλέον, έχοντας ''πατήσει'' τα 2 (!), ξεκινάει σχολείο.   

H γλυκούλα δίιχρονη που είναι φτυστή η πρόγιαγιά της , βασίλισσα Ελισάβετ, και είναι η 4η στη σειρά στη διαδοχή του θρόνου, πριν ξεκινήσει για την πρώτη της ημέρα στο νηπιαγωγείο, κοντοστάθηκε στα σκαλιά του Kensington Palace και, όλο νάζι και σκέρτσα, πόζαρε στο φακό της μαμάς της Kate η οποία, αυτή την περίοδο, είναι έγκυος στο 3ο παιδί της.

ASSOCIATED PRESS

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν φοράει ένα κόκκινο παλτό από το brand παιδικών ρούχων Amaia (σε περίπτωση που θέλεις να το ψάξεις κοστίζει 120 λίρες, αλλά αυτή τη στιγμή είναι sold out γιατί, φυσικά, το royal effect δεν περιορίζεται μόνο στους ενήλικες της βασιλικής οικογένειας), ένα ροζ φουλάρι και ένα σακίδιο Cath Kidston.

ASSOCIATED PRESS

 

Στο σχολείο της, Willcocks Nursery School, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Royal Albert Hall και θεωρείται από τα καλύτερα του Λονδίνου, η πριγκίπισσα Charlotte, μεταξύ άλλων, θα παρακολουθεί μαθήματα κεραμικής και ποίησης.