CELEBRITIES

Ο λόγος που το νυφικό της Meghan Markle θα κοστίσει λιγότερο από αυτό της Kate Middleton

AP Images

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle βρίσκονται κάθε μέρα ολοένα και πιο κοντά στο ευτυχές για αυτούς γεγονός και οι ετοιμασίες θα λέγαμε ότι είναι κάτι παραπάνω από πυρετώδεις. Μετά τα πολυτελή προσκλητήρια που ήρθαν στη δημοσιότητα από το παλάτι του Kensington την περασμένη εβδομάδα, σειρά έχει βεβαίως το νυφικό που σκέφτεται να διαλέξει η γνωστή ηθοποιός για την επικείμενη τελετή.

Οι φήμες στα ξένα μέσα παίρνουν και δίνουν και οι πρώτες πληροφορίες λένε πως η Meghan σκέφτεται να φορέσει δύο φορέματα. Το νυφικό της και μία ακόμη τουαλέτα, ακριβώς όπως είχε κάνει η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, το 2011.

AP Images

 AP Images

Ωστόσο, σύμφωνα με τους λεγόμενους royal experts, η Meghan Markle πρέπει να σκεφτεί καλά πριν αποφασίσει τι θα φορέσει, καθώς το κόστος των φορεμάτων της δεν θα ήταν σωστό να ξεπερνά αυτό της Kate Middleton, μιας και εκείνη έχει προβάδισμα να γίνει ενδεχομένως βασίλισσα, λόγω του γάμου της με τον πρωτότοκο William. Επίσης, δεν θα ήταν καλό για την εικόνα της, πριν ακόμα καλά καλά μπει στη βασιλική οικογένεια να προκαλέσει αρνητικά σχόλια για τα ποσά που ξοδεύει.

AP Images

 AP Images

Κεντρική Φωτογραφία: AP Images