Ένταση στο Power of Love: Κατηγορούν στα ίσια την Αθηνά για στρατηγική

Οι παίκτες μιλούν για στρατηγική εντός Power of Love. Τι ισχύει;

Άλλη μια φορά τα αίματα «άναψαν» μέσα στο σπίτι του Power of Love και αιτία ήταν οι κατηγορίες του Ανδρέα Ανδρεανού προς την Αθηνά Χρυσαντίδου, που την θέλουν να έχει ψηφίσει στην πρόσφατη ψηφοφορία βάσει στρατηγικής.

Φυσικά το γεγονός δεν έμεινε μόνο μεταξύ των δύο παικτών αλλά πήραν θέση και εξέφρασαν την άποψή τους κι άλλα μέλη του ριάλιτι όπως ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης και ο Παναγιώτης Θεόφιλος. Αφορμή για να ξεκινήσουν όλα αυτά ήταν η ψηφοφορία της Παρασκευής όπου ο Ανδρέας τώρα που του δόθηκε η ευκαιρία έρχεται να ζητήσει το λόγο από την ΑΘηνά αναρωτώμενος ποιο ήταν το κριτήριό της για να ψηφίσει τον Παναγιώτη.

Η ΑΘηνά φανερά ενοχλημένη από το όλο γεγονός και με την ένταση στο κόκκινο είπε: «Καταρχάς δεν θα σου δώσω τον λόγο, δεν θα σου δικαιολογηθώ για το ότι δεν ψήφισα τον Μιχάλη.Έδωσα ασυλία στον Μιχάλη γιατί αγαπούσα τα παιδιά και ήθελα να παραμείνουν δεν πίστευα ότι θα βγει ο Νίκος. Περίμενα πως δεν θα πάρει ασυλία ο Νίκος και ήθελα να τον ψηφίσω. Δεν είχα κανένα λόγο να ψηφίσω τον Παναγιώτη.» ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης απάντησε σε αυτά τα λόγια της Αθηνάς λέγοντας έντονα πως αυτό είναι στρατηγική.

Η παρουσιάστρια του ριάλιτι Μαρία Μπακοδήμου, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους απευθυνόμενη στους παίκτες, κάνοντας επεξηγηματικές ερωτήσεις προκειμένου να καταλάβουν όλοι τι εννοούν ο Νίκος και ο Ανδρέας όταν μιλούν για στρατηγική. Ποιο είναι ουσιαστικά το σκεπτικό πίσω από αυτό. Ο Νίκος, λοιπόν, θέλοντας να εξηγήσει στην Αθηνά είπε: «Ήσουν τέταρτη στη σειρά που θα ψήφιζες, έχω πάρει εγώ τις δύο πρώτες ψήφους δίνει η Άννα στον Παναγιώτη που είναι λογικό που είναι η σχέση της και εσύ πας και δίνεις στον Μιχάλη για να την σπάσεις…για να μην βγω εγώ, για να ψηφίσεις εμένα. Δεν είναι στρατηγική αυτή; Δεν ψήφισες τον Δώρο και ψήφισες τον Μιχάλη. Με δουλεύεις τώρα;»

Η Αθηνά απάντησε ως εξής: «Δε θα σου δικαιολογηθώ ούτε εσένα ποιον ψήφισα. Αυτό που σου είπα. Και χαλάρωσε λίγο. Όπως εσύ ψήφισες εμένα, έτσι ψήφισα κι εγώ εσένα.»

 

Την ένταση με το δικό του τρόπο προσπάθησε να ρίξει προς το τέλος της συζήτησης ο Παναγιώτης Θεόφιλος αναφέροντας πως το τι ψηφίζει κάποιος είναι δικαίωμά του και δεν μπορεί κανείς να υποδείξει πως θα ψηφίζουν ενώ είπε επίσης πως ο ίδιος δεν έχει μπει στη διαδικασία να σκεφτεί αν υπάρχει γύρω του στρατηγική.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ