CELEBRITIES

Ζήνα σε Θεοφάνους: “Κάποια πράγματα δεν πρέπει να αγγίζονται!”

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στον χθεσινό ημιτελικό του X Factor, μεταξύ της Πέγκυ Ζήνα και του Γιώργου Θεοφάνους, αμέσως μετά το τέλος της εκτέλεσης του τραγουδιού "Ρόζα" που είχε ερμηνεύσει ο Δημήτρης Μητροπάνος, από τον Αντρέα Λέοντα.

Το συγκεκριμένο ιδιαίτερο κομμάτι επέλεξε για τον 20χρονο συμμετέχοντα του talent show ο συνθέτης, Γιώργος Θεοφάνους, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της δημοφιλούς τραγουδίστριας, για την επιλογή αυτή.

Η Πέγκυ Ζήνα είπε χαρακτηριστικά, όταν έφτασε η στιγμή να κρίνει τον Αντρέα Λέοντα: “Δεν έχω να πω τίποτα κακό για τον Ανδρέα Λέοντα σήμερα γιατί θεωρώ ότι δεν ευθύνεται για τίποτα κακό. Το τραγούδι αυτό, που είναι τραγούδι ύμνος λέει σε κάποιο στίχο του “πως η ανάγκη γίνεται ιστορία, πως η ιστορία γίνεται σιωπή”. Αυτή τη σιωπή υπάρχουν κάποιες φορές που πρέπει να τη σεβόμαστε και όχι να τη διαταράσσουμε. Γιώργο μου πιστεύω ότι ήταν πολύ λάθος επιλογή αυτό το τραγούδι. (…) Αντρέα μου, θα έρθει η στιγμή που θα μεγαλώσεις και θα μπορέσεις να στηρίξεις αυτά τα τραγούδια”.

Τη σκυτάλη στο σχολιασμό πήρε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος ζήτησε από την Πέγκυ Ζήνα να πει ανοιχτά αν της άρεσε η ερμηνεία του Αντρέα ή όχι, με την καλλιτέχνιδα να δηλώνει: “Έχω πρόβλημα σήμερα μέχρι και ότι έκοψαν στίχους από το κομμάτι. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να αγγίζονται αυτά”.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, από την πλευρά του, σχολίασε ότι είναι άδικο να βάζουν ταμπέλες στα νέα παιδιά.

Θυμίζουμε ότι η Πέγκυ Ζήνα είχε συνεργαστεί με το Δημήτρη Μητροπάνο και είχε στενές οικογενειακές σχέσεις με τον ίδιο και τους δικούς του ανθρώπους.