CELEBRITIES

Μαρία Ηλιάκη: Κάποια γεγονότα, παρασκηνιακά και μη, με οδήγησαν να φύγω από τον Alpha

Είναι ήδη γνωστό ότι το αχτύπητο δίδυμο του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη επιστρέφει τη νέα σεζόν στον Alpha, στη ζώνη και το είδος εκπομπής που τους καθιέρωσε, με το "Ξαναδέστε τους".

Τι ήταν όμως εκείνο που ανάγκασε τη Μαρία Ηλιάκη να αφήσει τότε την τηλεοπτική της στέγη μετά από 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας και να βρεθεί σε άλλα κανάλια, έστω και προσωρινά;

Οι αγαπημένοι φίλοι, σε συνέντευξή τους στο περιοδικό People, μίλησαν τόσο για την επιστροφή τους στον Alpha, όσο και για σκηνικά του παρελθόντος που αγνοούσαμε…

“Η Μαρία είναι το συκώτι μου. Την αγαπάω πολύ. Την αγαπάω, αλλά και την πνίγω την ίδια στιγμή. Η σχέση μας είναι σχεδόν συγγενική κι είναι έτσι από την αρχή, από το Κους Κους, που ήμασταν το ντουέτο στην ομάδα. Αλλά υπάρχει ξεχωριστή χημεία. Ακόμα κι αν μας πετάξεις ανάμεσα σε 100 άτομα, οι δυο μας θα πάμε να κολλήσουμε”, δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς για το αν οι συζητήσεις για επιστροφή αφορούσαν μόνο εκείνον ή και τη Μαρία εξαρχής.

Και παρόλο που ο Νίκος είχε πει δημόσια ότι ένιωθε πως ο κύκλος του “Δέστε τους” είχε κλείσει για εκείνον, μάλλον δεν συνέβαινε το ίδιο και για τη Μαρία. “Η απόφαση του Νίκου τότε ήταν κάτι που μεταξύ μας το συζητούσαμε δυο χρόνια. Δεν ήταν βίαιη η διακοπή της συνεργασίας με τον Alpha, απλώς εγώ δεν περίμενα ότι θα πάρω την απόφαση να φύγω. Ήταν κάποια συγκεκριμένα γεγονότα – παρασκηνιακά και μη – που με οδήγησαν σε αυτή. Δεν ήθελα να φύγω αλλά έπρεπε, δε γινόταν αλλιώς”, αναφέρει η παρουσιάστρια.

Δε μένει παρά να δούμε αν το γλυκό θα δέσει και πάλι τόσο καλά, σα να μην πέρασε μια μέρα.