CELEBRITIES

Η Megan Fox είναι πάλι έγκυος αλλά από ποιον;

Το τρίτο της παιδί περιμένει η Megan Fox! Η πανέμορφη ηθοποιός, δεν προέβη σε ανακοινώσεις ή ανέβασμα φωτογραφιών στο Ιnstagram. Απλά εμφανίστηκε για την προώθηση της ταινίας της, με μια κοιλιά που όσο και να ήθελε δε κρυβόταν.

Η Fox, πόζαρε με τον συμπρωταγωνιστή της στα “Teenage Mutant Ninja Turtles”, Will Arnett και μίλησε με χαμόγελο στην κάμερα του Ε! χωρίς όμως να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες. Απλά είπε ότι είναι χαρούμενη από κάθε άποψη. “Και σωματικά” δήλωσε γελώντας.

Πριν από περίπου ένα χρόνο έγινε γνωστό ότι ο γάμος της με τον Brian Austin Green έφτανε στο τέλος του, με την ίδια να κάνει αίτηση διαζυγίου. Μάλιστα, είχε κάνει εντύπωση ότι προβλεπόταν να του δίνει διατροφή! Το ζευγάρι, είχε εμφανιστεί από τότε μαζί και οι πηγές έκαναν λόγο για φιλικό διαζύγιο. 

 

Το διαζύγιο είναι ακόμα σε εκκρεμότητα και προφανώς η εγκυμοσύνη της Fox αφήνει μερικά ερωτηματικά. Δύο πράγματα είναι σίγουρα. Το ένα ότι θα μάθουμε σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες και το δεύτερο ότι η Fox είναι ευτυχισμένη.