CELEBRITIES

Το celebrity διαζύγιο “βόμβα” και οι απειλές στον Γιώργο Παπαδάκη

Κυριακή χωρίς gossip recap στο Ladylike.gr γίνεται; Όχι βέβαια. Διάβασε τα καλύτερα gossip της εβδομάδας για να είσαι πλήρως ενημερωμένη.

Με μερικά κιλάκια παραπάνω εμφανίστηκε η Ελισάβετ Μουτάφη στο θέατρο Ιλίσια στην πρεμιέρα της παράστασης ”Η εποχή του κυνηγιού”. Παρά την αύξηση του βάρους της ηθοποιού η ίδια παραμένει όμορφη και εντυπωσιακή.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Παραμονή της Πρωτομαγιάς, πέρασε τη μέρα της στο Yabanaki στη Βάρκιζα. Και η αλήθεια είναι πως ήταν πιο fit από ποτέ, κρίνοντας από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα περιοδικά. Το τελευταίο διάστημα γυμνάζεται εντατικά, πηγαίνει για τρέξιμο και κάνει αρκετές ώρες kick boxing. Επιπλέον προσέχει και τη διατροφή της.

 

Ο Γιώργος Παπαδάκης σε συνέντευξή του στην εκπομπή ”Πρωινό ΣουΚου” αποκάλυψε ότι δεχόταν απειλές από θαυμάστριά του! ”Την έλεγαν Γιούλη. Το τι είχα τραβήξει, δεν περιγράφεται. Ερχόταν κάθε μέρα στο στούντιο και περίμενε να τελειώσουμε την εκπομπή για να φύγουμε μαζί. Και της έλεγα: ”Πώς θα φύγουμε μαζί, αφού είμαι παντρεμένος, αφού έχω παιδί”. Στο τέλος με απείλησε ότι θα αποκαλύψει τον βιασμό της. Λέω: ”εγώ σας βίασα;” και μου λέει: βεβαίως εσείς με βιάσατε και έχω και αποδείξεις”.

Η μεγάλη στιγμή για τον Άκη Πετρετζίκη έφτασε. Ο Jamie Oliver  τον προσκάλεσε να του μαγειρέψει μέσα στο κανάλι του στο Youtube ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά πιάτα, τον μουσακά. Μπράβο Άκη!

 

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Θάνος Ανεστόπουλος, μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. ”Πάσχω από μεταστατικό Καρκίνο των Οστών. O οποίος στην διάγνωσή του είναι αρκετά επιθετικός. Βρίσκομαι σε θεραπεία εδώ και τρεις μήνες περίπου. Προσπαθώ ν ακούσω και να γνωρίσω το σώμα μου στην νέα αυτή κατάσταση.

Ζω το στάδιο της αποδοχής αυτής της νέας καθημερινότητας που είναι γεμάτη από όμορφες και άσχημες διαπιστώσεις .Η μεγαλύτερη από αυτές μέχρι στιγμής υπήρξε η ανθρώπινη αδυναμία μα και η ανθρώπινη δύναμη. Άνθρωποι που ήσαν χρόνια δίπλα μου είτε φιλικά είτε ερωτικά αποφάσισαν να απομακρυνθούν από μένα δηλώνοντας μου πως δεν θα δίνονταν να ”θυσιάσουν” την ζωή τους παραμένοντας στο πλάι μου”, αναφέρει μεταξύ των άλλων η δήλωσή του.

 

Έχουμε νέο ζευγάρι στην εγχώρια showbiz! Ο λόγος για τη Λάουρα Νάργες και τον Μιχάλη Μουρούτσο οι οποίοι έκαναν την πρώτη εμφάνισή τους επιβεβαιώνοντας ότι είναι ζευγάρι. ”Γνωρίζονται πολλά χρόνια μέσω κοινών φίλων, ωστόσο πιο κοντά ήρθαν πριν από ένα τρίμηνο”, αποκαλύπτει πηγή στο ΟΚ! και συμπληρώνει: ”Η Λάουρα είναι πολύ χαρούμενη για τη σχέση της με τον Μιχάλη, όπως κι εκείνος. Μπορεί να μένουν σχετικά μακριά –εκείνη στα βόρεια προάστια κι εκείνος στα νότια-, οργανώνουν όμως έτσι το πρόγραμμά τους, ώστε να συναντιούνται αρκετές φορές την εβδομάδα. Επίσης, πολλά βράδια τα περνούν ο ένας στο σπίτι του άλλου”.

Χώρισαν και δεν το πήραμε χαμπάρι! Ο λόγος για τη Νικόλ Κοτοβός και τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες του ”ΟΚ!” έχει πάρει διαζύγιο ήδη από τις αρχές της χρονιάς. Τις φήμες του χωρισμού τους πυροδότησαν οι μοναχικές έξοδοι του Αχιλλέα Βιγκόπουλου τους τελευταίους μήνες, όπως η πιο πρόσφατη στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή και του Στέλιου Ρόκκου στο νυχτερινό κέντρο ”ΘΕΑ”.

Η εφαρμογή how-old.net έχει κάνει μεγάλη θραύση την τελευταία εβδομάδα στα social media όπου υπολογίζει την ηλικία κάποιου με βάση φωτογραφία του. Έτσι, λοιπον, πήραμε φωτογραφίες διασήμων και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Ρίξε μια ματιά και γέλασε άφθονα.

 

Ο Κώστας Ρουβάς, πατέρας του Σάκη Ρoυβά θα υποδυθεί στον αστυνομικό στην παράσταση ”Λευκή Δαντέλα” από το ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας. Μπορεί ο πατέρας του κορυφαίου Έλληνα σταρ να εργάζεται ως οδηγός και τραυματιοφορέας στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, ωστόσο το μεγάλο του μεράκι είναι η υποκριτική. ”Για μένα η υποκριτική είναι έρωτας”, παραδέχεται στην Ελισάβετ Οικονόμου και την Real News και συνεχίζει: ”Ένας έρωτας μεγάλος που τον κουβαλούσα από παιδί. Η τέχνη για εμένα δε διδάσκεται. Απλώς καλλιεργείται. Το θέατρο είναι το οξυγόνο μου. Το αγαπώ πολύ”.

 

”Σαρώνει” σε νούμερα τηλεθέασης η σειρά ”Εθνική Ελλάδος” που προβάλλεται από το Mega. Συγκεκριμένα, το επεισόδιο της εβδομάδας απέσπασε το 32,9% στο νεανικό κοινό 15-44 ετών και το 25,9% στο γενικό σύνολο του κοινού που ήταν συντονισμένο στους δέκτες του. Στην αντίπερα όχθη, οι “Τρίχες” αρκέστηκαν στο 10,8% του νεανικού κοινού και στο 10,3% επί του γενικού συνόλου, μένοντας αρκετά πίσω στην κούρσα της τηλεθέασης.