CELEBRITIES

Κωνσταντίνος Συμεωνίδης: “Από το MasterChef μέχρι σήμερα έχω πάρει 10 κιλά”

Instagram/masterchefgr

Ο  Κωνσταντίνος Συμεωνίδης εκτός από τις μαγειρικές του ικανότητες ξεχώρισε στο φετινό MasterChef τόσο για την συνέπειά του όσο και για το ιδιαίτερα προσεγμένο στιλ του. Σήμα κατατεθέν, τα πάντα καλογυαλισμένα παπούτσια του. Ο chef μίλησε για όλα αυτά και κυρίως για την εμπειρία του στο ριάλιτι μαγειρικής.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Στη Φωλιά των ΚούΚου αποκάλυψε πως το στιλ του είναι προσεγμένο για τον εξής λόγο: «Επειδή δουλεύω πολλές ώρες και φοράω τα ρούχα τα μαγειρικά της δουλειάς ή όταν πηγαίνω στη δουλειά θα φορέσω τις φόρμες μου σαν άνθρωπος. Συνειδητοποίησα ότι τις περισσότερες ώρες της ζωής μου τις περνάω με συγκεκριμένα ρούχα. Έτσι όταν έχω ελεύθερο χρόνο, επέλεξα να ντύνομαι πιο προσεγμένα».

O ίδιος μάλιστα όσο δοκίμαζε διάφορες λαχταριστές λιχουδιές με τον δημοσιογράφο στο Athens Street Food Festival είπε από τότε που μπήκε στο παιχνίδι μέχρι και σήμερα έχει πάρει 10 κιλά. Λογικό Κωνσταντίνε μας, όταν μαγειρεύεις πρέπει να δοκιμάζεις κιόλας. Φαγητό, η χαρά της ζωής.

Κάποια στιγμή ο Γιώργος Κρικοριάν αναφέρει στον Κωνσταντίνο πως ο Τιμολέοντας έχει πει για τον ίδιο ότι είναι τρομερός «γύπας» και πως δεν υπάρχει γυναίκα που να του αρέσει και να μην της μιλήσει στα μαγαζιά που κυκλοφορούν. Εκείνος γέλασε και ανταπάντησε: «Δεν πρέπει να είσαι κοινωνικός;»

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/masterchefgr