CELEBRITIES

Η Sarah Michelle Gellar δείχνει το γιο της να κάνει μανικιούρ και το instagram αφηνιάζει

Richard Shotwell/Invision/AP

Αν βλέπεις, ή κάποια στιγμή στη ζωή σου, έβλεπες τη σειρά Buffy, τότε ξέρεις ότι η Sarah Michelle Gellar έχει μάστερ στο να εξοντώνει βρικόλακες. Εκτός από πάσης φύσεως διαμόνια όμως, φαίνεται ότι, η Sarah ξέρει να τα βάζει και με τα φυλετικά στερεότυπα που προσδιορίζουν και βάζουν αυστηρά όρια στο κάθε φύλο.

Η 40χρονη ηθοποιός, πρόσφατα, ανέβασε ένα story στο λογαριασμό της στο instagram στο οποίο δείχνει τον 5χρονο γιο της, Rocky,(ναι αυτόν που έχει αποκτήσει με τον ηθοποιό Freddy Prince Junior), να είναι μαζί της στο ραντεβού της για μανικιούρ. Όλα καλά μέχρι εδώ, όλοι έχουμε ανάγκη από λίγη χαλάρωση.  
 

Οι εντάσεις και, βασικά, οι ενστάσεις, προήλθαν από το γεγονός ότι, εκτός από εκείνη, μανικιούρ έκανε και ο γιος της (μάλιστα έκαναν και το ίδιο ακριβώς χρώμα) με την Gellar να καταγράφει τη διαδικασία στα stories της στο Instagram.

Κι ενώ ο Rocky φαίνεται να απολαμβάνει την περιποίηση, στα κεντρικά των haters σήμανε συναγερμός και τα trolls δεν άργησαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να εκφράζουν τη γνώμη τους για την, κατ’ εκείνους, τουλάχιστον αποτρόπαια και ατιμωτική για ένα αγόρι, πράξη της ηθοποιού.

 

“Μα πώς τολμά; Είναι μόλις 5 ετών.. Με τις αρρωστημένες ιδεολογίες σας κάνετε πλύση εγκεφάλου στα παιδιά”, έγραψε ένας.

“Αυτό το πράγμα πρέπει να απαγορευτεί. Είναι παιδική κακοποίηση. Μπορεί να γίνει η αιτία το παιδί να αμφιβάλλει και να μπερδευτεί για το πραγματικό φύλο του”, δήλωσε ένας άλλος.

Ευτυχώς, όμως, πάντα θα υπάρχουν και σχόλια όπως αυτό:

Κεντρική φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP