CELEBRITIES

Αντιμέτωπη με την πτώχευση η Lindsay Lohan

Τι κι αν εδώ στα μέρη μας εγκαινίασε πρόσφατα το δικό της club και έχει και σχέδια να ανοίξει κι άλλα; Φαίνεται πως κάτι δεν έχει υπολογίσει σωστά η Lindsay Lohan καθώς, σύμφωνα με τα ξένα μέσα, βρίσκεται αντιμέτωπη με την πτώχευση.

Συγκεκριμένα, η πάλαι ποτέ ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Hollywood, φέρεται να αδυνατεί να πληρώσει το ενοίκιο του διαμερίσματος που διαμένει στο Λονδίνο, ενοίκιο ύψους 77.600 λιρών, ενώ οι νομικοί εκπρόσωποι του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος της έχουν στείλει εξώδικο, ζητώντας της να καταβάλει το ωφειλούμενο ποσό.

Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, θα αναγκαστεί να παραστεί στο δικαστήριο στις 8 Νοεμβρίου, όπου και θα της υποβάλλουν μηνυτήρια αναφορά για τη μη καταβολή των οφειλών.

Όλα αυτά, δε, συμβαίνουν ενώ και ο πρώην αρραβωνιαστικός της, Egor Tarabasov, με τον οποίο είχε μια θυελλώδη σχέση, την κατηγορεί πως του έκλεψε προσωπικά του αντικείμενα συνολικής αξίας 24.000 λιρών.

“Η Lindsay βρίσκεται σε απόλυτο χάος. Έχει ξοδέψει σχεδόν όλα της τα χρήματα και ουσιαστικά έχει αφήσει τον εαυτό της να χαρακτηριστεί ως πτωχευμένη. Η όλη κατάσταση είναι απίστευτα τραγική και για την ίδια τη Linday σηματοδοτεί μια αδιανόητη πτώση από την περίοδο της ευμάρειας που ζούσε”, δήλωσε ο Tarabasov.