CELEBRITIES

Kim Kardashian – Kanye West μαζί για την κόρη τους North

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, η Kim Kardashian και ο Kanye West μένουν σε διαφορετικά σπίτια, έπειτα από την έξοδο του ράπερ από το νοσοκομείο μετά την ψυχολογική του κατάρρευση επί σκηνής.

Επιπλέον, όλο και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τη διάσημη περσόνα να αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ μόλις χθες κυκλοφόρησαν νέα δημοσιεύματα που την ήθελαν να πάσχει τελικά από ενδομητρίωση.

Μέσα σε όλο αυτό το βαρύ κλίμα και ειδικά μετά τη ληστεία στο Παρίσι, η Kim Kardashian απέχει αρκετά από τα social media, ενώ κάνει και πολύ περιορισμένες δημόσιες εμφανίσεις, πόσω δε μάλλον μαζί και με τον άντρα της (;), Kanye West.

Ωστόσο, χθες και οι δυο τους συνόδευσαν την κόρη τους, North West, σε μία παράσταση που είχε η τρίχρονη στο μπαλέτο. Το ζευγάρι συνοδευόταν από την αδερφή της Kim, Kourtney και την κόρη της Penelope, όπως επίσης και από τη φίλη τους, Tracy Nguyen Romulus.

Η Kim Kardashian φορούσε ένα μακρύ και φαρδύ κόκκινο φούτερ με μπεζ ankle boots, χαμογελούσε ελαφρά αλλά μάλλον πιο αληθινά από ποτέ και δέχτηκε να βγάλει φωτογραφίες με όσους της το ζήτησαν, το ίδιο και ο Kanye West.