CELEBRITIES

Όταν η Kim Kardashian συνάντησε τον Donald Trump στο Λευκό Οίκο για καλό σκοπό

Charles Sykes/Invision/AP

Μετά από μήνες συνομιλιών με τον γαμπρό του Αμερικανού προέδρου, Jared Kushner, η Kim Kardashian  κατάφερε να κλείσει ένα ραντεβού με τον Donald Trump. Στόχος της Κim είναι βοηθήσει μια 62χρονη γυναίκα που βρίσκεται στη φυλακή και εκτίει την ισόβια ποινή της (χωρίς αναστολή). Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη.

Η περίπτωση της 62χρονης έγινε εθνική είδηση το περασμένο έτος, όταν η Kim είχε αναφερθεί εκτενώς στην υπόθεση και είχε δεσμευτεί να ξεκινήσει εκστρατεία για την Alice Marie Johnson. Η Johnson συνελήφθη το 1993 και καταδικάστηκε για συνωμοσία και ξέπλυμα χρημάτων από διακίνηση ναρκωτικών, το 1997.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν πωλούσε η ίδια ναρκωτικά, αλλά, ενεργούσε ως διαμεσολαβητής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα αυτή έχει περάσει ήδη 20 χρόνια στη φυλακή.

 

Ο λόγος, λοιπόν, που η Kim ζήτησε να συναντήσει τον πλανητάρχη είναι για να ζητήσει χάρη εκ μέρους της Johnson προκειμένου αυτή να αποφυλακιστεί.

Η συνάντηση θα γίνει ιδιωτικά και χωρίς κάμερες όπως αναφέρεται, ενώ θα υπάρξουν δηλώσεις μετά. Η Kim και η ομάδα των δικηγόρων της θα βρεθούν πρώτα στη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου, όπου αρχικά θα γίνει η συνάντηση με τον Kushner για να συζητήσουν τη μεταρρύθμιση των φυλακών, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Donald Trump στο Οβάλ Γραφείο, όπως αναφέρει το Vanity Fair.

 

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP