CELEBRITIES

Η Celine Dion έκλαψε στη σκηνή των βραβείων Billboard

Καθηλωτική ήταν η Celine Dion στη χθεσινή της εμφάνιση στα Billboard Music Awards 2016. Αφού ερμήνευσε εκπληκτικά το "Show must go on" η 48χρονη τραγουδίστρια ήρθε αντιμέτωπη με μια έκπληξη και δεν μπόρεσε να μην κλάψει στη σκηνή.

Στη σκηνή ανέβηκε ο γιος της, Rene-Charles Αngelil για να της παραδώσει το βραβείο Icon Award και εκείνη ξέσπασε σε κλάματα. “Συγνώμη που κλαίω. Θέλω να είμαι δυνατή για την οικογένεια και τα παιδιά μου και δεν το περίμενα. Δε θέλω να κλαίω μπροστά σου. Με κάνεις τόσο χαρούμενη” είπε απευθυνόμενη στο γιο της.

Στη συνέχεια, έχοντας τον δίπλα της στη σκηνή, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της αλλά και τον κόσμο που ήταν μαζί της στα εύκολα και στα δύσκολα. Επίσης, δεν παρέλειψε να πει ευχαριστώ στη μαμά της που έγραψε το πρώτο τραγούδι της, ενώ δε θα γινόταν να μην αναφερθεί στον άντρα της που έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2016. “Και κυρίως τον αγαπημένο μου άντρα που θα συνεχίσει να με βλέπει από ψηλά” τόνισε με λυγμούς αφιερώνοντας του αυτό το βραβείο. “Rene αυτό είναι για σένα, show must go on” κατέληξε.