CELEBRITIES

Το δράμα της Μ. Ναυπλιώτου και η κόντρα Μ. Συνατσάκη-Ε. Αραβανή

Κυριακή χωρίς gossip recap στο Ladylike.gr γίνεται; Όχι βέβαια. Διάβασε τα καλύτερα gossip της εβδομάδας για να είσαι πλήρως ενημερωμένη.

Κέφια είχε η ομάδα του Πρωινού ΑΝΤ1 και ιδιαίτερα ο Γιώργος Λιάγκας. Αφού μας καλημέρισαν και μπήκαν στην κανονική ροή της εκπομπής, αποφάσισαν να ”παίξουν” λίγο με την Φαίη Σκορδά, χωρίς όμως αυτή να το γνωρίζει. Με ποιο τρόπο; Κάνοντας της πλάκα. Αρχικά η Σάσα Σταμάτη της είπε ότι βλέπει μία κατσαρίδα μικρή, κάνοντας την παρουσιάστρια να σαστίσει. Τότε ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε την πλάκα λέγοντάς της ότι η κατσαρίδα έχει κάνει φωλιά κάτω από την τρέσα της.

 

Μια φωτογραφία της Ευαγγελίας Αραβανή έμελλε να εκνευρίσει έντονα την Μαίρη Συνατσάκη. Συγκεκριμένα, το μοντέλο και παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφία της με θέα κότερα και την ίδια να γράφει: ”Καλή Κυριακή σε όλους!!! Η Ελλάδα είναι πλούσια από μόνη της…και αυτό δεν μπορεί να μας το πάρει κανένας”. Τη φωτογραφία πήρε η Μαιρη Συνατσάκη και την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter γράφοντας: ”Καμιά φορά δεν χρειάζεται να ποστάρουμε κάτι σώνει και ντε. Δεν είναι ΑΛΛΗ μία Κυριακή”. Ειρήνη κορίτσια και ψυχραιμία.

 

Συγγνώμη ζήτησε ο Νίκος Μαστοράκης από την Ευγενία Μανωλίδου όσον αφορά την ”επίθεση” που έκανε κατά της μαέστρου με αφορμή δηλώσεις της.”Ευχαριστώ την Ευγενία που με την κομψή και ευγενική της απάντηση μου δίνει την ευκαιρία να της πω mea culpa και συγνώμη. Όμως 50% και στα δύο. Είχαν έρθει πράγματι σε επαφή μαζί της από το κανάλι σε πολύ πρώτο στάδιο διερευνητικών (και μόνο) επαφών αλλά εγώ δεν το είχα μάθει ποτέ”, είπε ο ίδιος. Και κατόπιν πρόσθεσε αφήνοντας αιχμές:”Mea culpa μεν, αλλά 50%. Όσο για την συγνώμη δεν θα χρειαζόταν αν η Ευγενία τους δεοντολογικούς κανόνες της δουλειάς μας που μας υπαγορεύουν να μη δημοσιοποιούμε τις προτάσεις που μας κάνουν εφ’ όσον αυτές δεν υλοποιήθηκαν. Όπως κι εμείς σαν modus operandi δεν εκθέτουμε όλους εκείνους που κατά καιρούς μας κάνουν προτάσεις ή ζητούν συνεργασία και τους λέμε ευγενικά ”όχι”. Είναι μια βάση διακριτικής εχεμύθειας με αμφίδρομο κέρδος”.

Στα κρατητήρια και στη συνέχεια στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο Γιώργος Γιαννόπουλος ο οποίος αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά ”Το σόι σου”. Ο ηθοποιός προκάλεσε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ τα ξημερώματα της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας και εγκατέλειψε το θύμα του. Οι αρχές τον εντόπισαν λίγο αργότερα στην οδό Σίνα και τον ακινητοποίησαν, υποβλήθηκε σε αλκοτέστ –ήταν πολύ πάνω από τα επιτρεπτά όρια- κατόπιν τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Τροχαίας και κατόπιν το πρωί της Τρίτης στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου και ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινική δίωξη για τροχαίο με τραυματισμό και εγκατάλειψη και τον άφησε ελεύθερο, ορίζοντας του τακτική δικάσιμο.

 

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά βήματα του Δημήτρη Ουγγαρέζου και συγκεκριμένα την μεταγραφή του παρουσιαστή από το Mega στον ΑΝΤ1. ”Είμαστε επαγγελματίες. Κάποια στιγμή μια συνεργασία τελειώνει και ξεκινά μια άλλη. Και προφανώς ένας επαγγελματίας όταν κοιτάει το μέλλον του, συζητά πριν τελειώσει το προηγούμενο συμβόλαιο, όταν δεν είναι ευχαριστημένος εκεί που είναι. Άρα τι να πει το παιδί τώρα; Η Μαίρη μπορεί να ξέρει κάτι παραπάνω… Δεν ξέρουμε βέβαια αν η εκπομπή θα είναι 16.00 με 18.00. Μπορεί να είναι άλλη ώρα. Με το καλό να έρθει ο Δημήτρης. Με καθυστέρηση δύο χρόνων βέβαια. Δεν πειράζει όμως. Κάλιο αργά παρά ποτέ. Το θέμα είναι ότι είναι πολύ άκομψο τώρα να πει το ο,τιδήποτε τέσσερις ημέρες πριν ολοκληρωθεί η σεζόν”.

Σε συνέντευξή της, η Μαρία Ναυπλιώτου μίλησε για τον θάνατο των γονιών της, την ίδια χρονιά. ”Το πένθος ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Οι γονείς μου αρρώστησαν όταν ήμουν 27 χρονών κι ο αδελφός μου ήταν 25. Πέθαναν σε δέκα χρόνια, κι οι δύο την ίδια χρονιά, από καρκίνο, όταν ήμουν 36 χρονών. Το μοιράστηκα με τον αδελφό μου γιατί ήμασταν συνέχεια μαζί, είμαστε πολύ δεμένοι”.

Σε συνέντευξή της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε τους φόβους που είχε ότι θα της κόψουν την εκπομπή. ”Πάντα το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως πρέπει να είμαι πολύ εργατική, να προσπαθώ πολύ. Μερικές φορές, όμως, δεν φτάνει αυτό. Φυσικά και έχει περάσει από το μυαλό μου αυτό το ”Κι αν κάτι πάει στραβά; Θα μείνουμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι εκτός; Και τι θα κάνω μετά;”. Όμως θέλω να σκέφτομαι θετικά. Η οικονομικοπολιτική ανασφάλεια που ζούμε με βάζει σε πολλές σκέψεις. Ζούμε μια εποχή πολύ δύσκολη, δεν είναι μόνο η εκπομπή, είναι όλο το πλαίσιο. Από την άλλη, είμαι ευγνώμων. Κάνω κάτι που αγαπώ πολύ και πληρώνομαι κάθε 30 του μήνα”.

 

Η Κέλλυ Κελεκίδου μετά από περίπου 9 μήνες στην Αυστραλία επέστρεψε στην Ελλάδα, που όπως είχε εκμυστηρευτεί στους φίλους και κοντινούς της ανθρώπους, της είχε λείψει πολύ. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello την απαθανάτισε σε παραλία της Βουλιαγμένης να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Και όπως βλέπετε και εσείς, στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η τραγουδίστρια μετά από δυο εγκυμοσύνης διαθέτει ένα τέλειο κορμί και απίστευτους κοιλιακούς.

 

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή των Καρντάσιανς και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχασε τα δώδεκα κιλά μέσα σε πέντε μήνες. ”Άρχισα πια να ελέγχω τι κάνω. Ήμουν σε μια περίοδο που ό,τι ήθελα, ήθελα να το έχω”, δήλωσε η ηθοποιός. Και κατόπιν πρόσθεσε: ”Μπήκα σε πρόγραμμα, ακολούθησα μια δίαιτα η οποία γίνεται σε ηθοποιούς και έχει κάποια προϊόντα που μπορείς να πάρεις και να φας αλλά είναι επιθετική γιατί είναι πρωτεϊνική”.

 

Για τον σύντροφό της, Μιχάλη Μουρούτσου, μίλησε η Λάουρα Νάργες σε δηλώσεις της. ”Είμαι καλά! Όσον αφορά το προσωπικό κομμάτι, όλα είναι καλά και είμαι κι εγώ καλά”. Όσο για το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας; Η Λάουρα Νάργες εξομολογήθηκε: ”Το να δημιουργήσω οικογένεια το θέλω από μικρή. Ωστόσο, δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου, δηλαδή ότι θέλω να γίνει αύριο, γιατί πρώτα επιθυμώ να ολοκληρωθώ ως Λάουρα και μετά να μπω σε αυτό το στάδιο”.