CELEBRITIES

Το ατύχημα της Ελένης Μενεγάκη και οι διακοπές της Φαίης Σκορδά στην Τήνο

Κυριακή χωρίς gossip recap στο Ladylike.gr γίνεται; Όχι βέβαια. Διάβασε τα 10 καλύτερα gossip της εβδομάδας για να είσαι πλήρως ενημερωμένη.

Καθόλου ήρεμη δεν ήταν η εβδομάδα που μας πέρασε στην ελληνική showbiz. Η γέννηση του δεύτερου γιου της Αγγελικής Ηλιάδη μας απασχόλησε αρκετά τις προηγούμενες μέρες ενώ οι celebrities δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν μπάνιο στην παραλία. Η Ελένη Μενεγάκη είχε ένα μικρό ατύχημα και η Φαίη Σκορδά απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στο αγαπημένο της νησί, την Τήνο.

Για μια ακόμη εβδομάδα, πλήθος επωνύμων βρέθηκε στη Μύκονο για να χαλαρώσουν από τους ασφυκτικούς ρυθμούς της πόλης. Όπως, η Δούκισσα Νομικού η οποία παραβρέθηκε στο opening του νέου καταστήματος των DSquared2 στο νησί, η Αντωνία Καλλιμούκου μαζί με τον σύντροφό της, Ιάσονα Συνετό, αλλά και ο John Legend με τη σύζυγό του, Chrissy Teigen, για το γάμο Κορεάτη μεγαλοεπιχειρηματία.

 

Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε την Τρίτη 8 Ιουλίου, η Αγγελική Ηλιάδη φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Σάββα Γκέντσογλου. Το ζευγάρι βρισκόταν για διακοπές στην Δήλο όταν έπιασαν οι πόνοι την 37χρονη τραγουδίστρια, έτσι αποφάσισαν να επιστρέψουν εκτάκτως. Η τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο θα βαφτίσουν Βαγγέλη, ενώ η Αγγελική έχει ήδη ένα γιο, τον Μπαμπίνο.

 

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και οι celebrities απολαμβάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα. Αυτές κάνουν το μπάνιο τους και εμείς παρατηρούμε τα υπέροχα μαγιό τους και τα καλογυμνασμένα σώματά τους. Από ποια να πρωτοξεκινήσω; Έλενα Παπαβασιλείου, Κατερίνα Στικούδη, Αθηνά Οικονομάκου και Κατερίνα Καινούργιου είναι μερικές από τις διάσημες που τραβούν τα βλέμματα τόσο στην παραλία όσο και στο Instagram.

 

Η ελληνική showbiz, εκτός από ανδρικές διαθέτει και πολλές γυναικείες φιλίες. Με αφορμή την πρόσφατη φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη και της Μαρίας Ηλιάκη που πόζαραν ημίγυμνες στο Instagram, συγκεντρώσαμε τις πιο γνωστές celebrity φιλίες στη showbiz. Από τη Δέσποινα Βανδή και τη Γωγώ Μαστροκώστα μέχρι την Μαρία Μενούνος με τη Μαριέττα Χρουσαλά.

 

Το πρόσωπό της χτύπησε η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια των διακοπών της με αποτέλεσμα να μεταβεί στο νοσοκομείο για ράμματα. Η Ελένη ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Twitter τόσο με το τραύμα της, όσο και με τον γιατρό που την περιποιήθηκε. Περαστικά!

 

Στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι βρέθηκε η Βίκυ Καγιά με τον σύντροφό της Ηλία Κρασσά για να περπατήσει στην πασαρέλα του Jean-Paul Gaultier γοα την κολεξιόν Φθινόπωρο- Χειμώνας 2014. Στο ίδιο catwalk περπάτησε και η Conchita Wurst φορώντας ένα μαύρο νυφικό με κόκκινες και χρυσές πινελιές.

 

Ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής της περνά η Δούκισσα Νομικού δηλώνοντας ότι βρίσκεται σε μια εξαιρετική περίοδο και κοιτάει μπροστά με αισιοδοξία. Όσο για τις ερωτικές σχέσεις που έκανε στο παρελθόν υποστήριξε ότι νιώθει πλήρης και πως θέλει ο άνδρας να κάνει το πρώτο βήμα. “Να είναι αληθινός, τρυφερός και να θέλει να με βλέπει να χαμογελάω“, δήλωσε η παρουσιάστρια στο “Εγώ Weekly”.

 

Τις διακοπές της στην Τήνο απολαμβάνει η Φαίη Σκορδά η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σπίτι της, πίνει τον καφέ της με θέα το Αιγαίο. Είναι να μη ζηλεύεις;

 

Με τα καλύτερα λόγια για τη Ναταλία Γερμανού μίλησε σε συνέντευξή του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, χαρακτηρίζοντάς την ως “γούρι”. “Χαίρομαι γιατί σε κάθε μου δίσκο βάζει και τη δική της υπογραφή και είναι το γούρι μου“. Το “Εμείς δε θα χωρίσουμε ποτέ” που έγραψε η παρουσιάστρια ανήκει στην τελευταία δουλειά του Κωνσταντίνου με τίτλο “Δεύτερη φορά” ενώ τα υπόλοιπα τραγούδια φέρουν την υπογραφή των Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου.

 

Τη νέα του ταινία γυρίζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης χωρίς να μας αποκαλύπτει τον τίτλο της. Στην ταινία παρουσιάζονται τρεις διαφορετικές αισθηματικές ιστορίες οι οποίες στο τέλος έχουν κοινό φινάλε. Έκτος από Έλληνες, στο φιλμ παίζουν ηθοποιοί από τη Συρία, την Ευρώπη και την Αμερική και δείχνουν ερωτικές ιστορίες μεταξύ Ελλήνων και ξενών πολιτών στην σημερινή ελληνική κοινωνία.