CELEBRITIES

Δεν θα πιστεύεις τι απαγόρευσε η Ελένη Μενεγάκη στους συνεργάτες της

Άλλη μία τηλεοπτική χρονιά για την Ελένη Μενεγάκη και τους συνεργάτες της έφτασε στο τέλος, με απόλυτη επιτυχία, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει η γνωστή παρουσιάστρια εδώ και πολλά χρόνια.

Ωστόσο, στη διάρκεια του αποχαιρετίστηριου επιλόγου της, η Ελένη Μενεγάκη, μεταξύ άλλων, απαγόρευσε στους συνεργάτες της να επικοινωνήσουν μαζί της στη διάρκεια του καλοκαιριού, ειδικά αν πρόκειται για δουλειά.

“Δύο μέρες μείνανε, μην με πάρετε τηλέφωνο, Ιούλιος, Αύγουστος, κατεβάζω ρολά! Θα έχω το κινητό κλειστό, καθόλου, τίποτα! Για δουλείες μην με πάρετε… δεν θέλω να ακούσω τίποτα!”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, κάνοντας ολοφάνερο πόση ανάγκη έχει από ξεκούραση αυτό το καλοκαίρι και συμπλήρωσε:

“Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες της εκπομπής, όλους εκείνους που ήταν η ψυχή της εκπομπής, γιατί εμείς είμαστε μόνο αυτοί που φαίνονται. Όλο μας το κανάλι, τον Alpha, που μας έδωσε την ελευθερία να κάνουμε την εκπομπή έτσι όπως πιστεύουμε ότι πρέπει να την κάνουμε. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον γιατί για μένα είναι το ίδιο σημαντικοί. Τους αγαπώ και τους ευχαριστώ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη. Ραντεβού τον Οκτώβριο για να ξανανοίξουμε το μαγαζάκι μας, που απ’ έξω γράφει “Ελένη”. Να περάσετε όμορφα. Αγάπη μόνο ρε παιδιά και τίποτε άλλο”.